Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε ολόκληρη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές ή μπόρες θα σημειώνονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά τμήματα κυρίως της βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο ως 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και παροδικές βροχές στα ανατολικά κυρίως ορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 19 έως 32 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 15 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 17 έως 35 βαθμούς.