Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και από την Τετάρτη τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία, που θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τοπικά τους 40 με 41 βαθμούς, την Τετάρτη στα βόρεια και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά τμήματα. Η θερμοκρασία από 14 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 22 έως 36 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και η θερμοκρασία από 17 έως 38 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ο καιρός θα είναι καλός.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 15 έως 38 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 23 έως 34 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλοκαιρία, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ο υδράργυρος από 19 έως 40 και τοπικά 41 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook