Με ηλιοφάνεια αλλά και παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Τοπικές βροχές θα σημειώνονται κατά διαστήματα την Τρίτη στα δυτικά και την Τετάρτη και την Πέμπτη στα ανατολικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από μεταβλητές και σταδιακά βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία ως 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στην Αττική, ήλιος με παροδική συννεφιά, βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 11 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 9 έως 26 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 16 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 10 έως 25 βαθμούς.