Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα νότια και στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας με σποραδικές βροχές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και σποραδικές μπόρες στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 1 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με σύννεφα μόνο το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 6 έως 21 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα τις θερμές ώρες της ημέρας και σποραδικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 23 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 3 έως 23 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σταδιακή εξασθένηση των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πιθανή πρόσκαιρη βροχή στα νότια. Βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με αραιή συννεφιά κατά περιόδους, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 4 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, καλοκαιρία με λίγα σύννεφα, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.