Με αρκετές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, ενώ σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλώνονται την Τρίτη στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο (στα ηπειρωτικά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα), την Τετάρτη στα ηπειρωτικά και στα νότια νησιωτικά τμήματα με βελτίωση το βράδυ. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο από την Τετάρτη τοπικά 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και θα κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στην Αττική, βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 12 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 19 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Πάτρα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και στα ορεινά της Κρήτης βροχές, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια βροχές, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 18 έως 31 βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Facebook