Με βροχές, σποραδικές καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, κεντρικά ημιορεινά και περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από βόρειές και ανατολικές διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παγετός θα σημειώνεται νωρίς το πρωί σε περιοχές της βόρειας κυρίως χώρας.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 1 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, τοπικά έντονες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 12 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές βροχές και καταιγίδες. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, τοπικές καταιγίδες και στα ορεινά και βορειότερα ημιορεινά χιόνι. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.