Τρουφάκια με ινδοκάρυδο της φίλης Lena Tzodouri-Moschofidou. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες... Ευχαριστούμε!

Υλικά

  • 400γρ κουβερτούρα σοκολάτα
  • 100 γρ. μαργαρίνη
  • 3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
  • 150γρ. γάλα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ ολικής
  • 1/2 φλυτζάνι καρύδια σπασμένα
  • 3/4 ινδοκάρυδο (η ότι άλλο θέλουμε)

Μέθοδος 

Σε ένα μπολ έχουμε αλεσμένα σε σκόνη τα πτι-μπερ και τα καρύδια μας. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα με την μαρφαρίνη. Μόλις λιώσει βάζουμε την άχνη και το γάλα. Μόλις ενωθούν τα υλικά το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει και το προσθέτουμε στα μπισκότα και καρύδια μας. Τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε ψυγείο για 30 λεπτά. Μετά τα πλάθουμε και τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο. Σε χαρτάκι και στο ψυγείο.

Είμαι η Ειρήνη Πατυλούδη (Irini Patiloudi) και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Μετά την πετυχημένη Ομάδα μαγειρικής, Συνταγές… εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… και την σελίδα μου στο facebook, Η Κουζίνα της Ειρήνης, σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο, το cook-bake.gr, να μπορούν όλοι να βλέπουν τις συνταγές μας, τις συμβουλές μας, τα νέα μας και να βρισκόμαστε και εδώ. Διαβάστε περισσότερα για εμένα εδώ...

 

 

Σχόλια

σχόλια