Υποψίες και για άλλα θύματα του 27χρονου «σαολίν» βιαστή στην Κρήτη

Αίτημα στην εισαγγελία για δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθ’ ομολογία βιαστή και δολοφόνου στα Χανιά.«Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ»: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 27χρονου δολοφόνου της Suzan Eaton


Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 27χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας δολοφόνου στην Κρήτη ζητά η αστυνομία των Χανίων, καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για απόπειρες επιθέσεων σε βάρος νεαρών γυναικών και μάλιστα με την χρήση της ίδιας μεθοδολογίας.

Συγκεκριμένα, όπως, αναφέρει ο ιστότοπος cretalive.gr, υποβλήθηκε , σήμερα, αίτημα για εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό υπάρχει και μία καταγεγραμμένη απόπειρα εναντίον μίας γυναίκας από τη Πολωνία, που φέρεται να προσπάθησε να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο του, ένα λευκό επιβατηγό.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ’ομολογίαν δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο 27χρονος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com