Φρίκη στην υπόθεση της ΑμεΑ στην Λαμία: «Ο πατέρας την έδενε από το λαιμό λες και ήταν σκυλί»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της 18χρονης με νοητική υστέρηση στη Λαμία, την οποία φέρεται να εξέδιδε ο πατέρας της από τα 13 της χρόνια.

Όσο περνούν οι μέρες, ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα και όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες ο πατέρας φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του, «δένοντας της από το λαιμό λες και ήταν σκυλί» ενώ το ίδιο συνέβαινε και με τα αδέλφια της Μ.

«Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη γενικά στην οικογένεια. Κανείς δεν μιλούσε για το τι περνούσε η Μ…..» δηλώνει συγγενής της οικογένειας στο Star. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι ήξεραν τι συνέβαινε αλλά όταν το έλεγαν στον πατέρα της κοπέλας εκείνος αρνείτο τα πάντα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί πιστεύει ότι ο πατέρας δεν σταμάτησε να εκδίδει την ανήλικη κόρη του για 20 ευρώ, ο συγγενής λέει ότι «ίσως και ο πατέρας έχει νοητική υστέρηση και δεν το κατάλαβε κανείς».

Ανατριχίλα προκαλούν οι ισχυρισμοί του ενός από τα αδέλφια της 18χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο πατέρας τους τον «χτυπούσε με μπετόβεργα, με καναπίτσα και με σύρμα» και γι’ αυτό έφυγε από το σπίτι. «Έδενε την αδερφή μου με αλυσίδα στο λαιμό όταν ήταν 4 χρονών λες και ήταν σκυλί» λέει ο αδερφός της κοπέλας.

Η 18χρονη είχε μιλήσει και στην παιδοψυχολόγο του σχολείου της. «Είπε ότι βρίσκεται ερωτικά με έναν “φίλο” της στην καλύβα που βρίσκεται στο χοιροστάσιο του πατέρα της και ότι της έδινε 5 ευρώ. Οι γονείς της το ξέρουν ότι έχει ερωτική σχέση. Κάποιες φορές ο πατέρας της τους έχει διακόψει, γιατί μπήκε ξαφνικά στο χώρο. Μερικές φορές εκείνη δεν θέλει να κάνουν σεξ αλλά εκείνος επιμένει», λέει η παιδοψυχολόγος.