Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε από τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Μυλοποτάμου, κοντά στον οικισμό Άγιος Σύλλας, μετά το Πέραμα, προς Γαράζο.

Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 25 άνδρες, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για κάποια κατοικημένη περιοχή.

Παράλληλα, μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από αργά το μεσημέρι στην Σπίνα του δήμου Κανδάνου Σελίνου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για σπίτια και πλέον η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη.

Όπως ανέφεραν στο «Π» αξιωματική της Πυροσβεστικής, ο οικισμός δεν απειλείται ενώ πέντε ηλικιωμένοι που ένοιωσαν δυσφορία, απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μετά τη μια στην κατάσβεση συμμετέχει και το πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα της Π.Υ με περισσότερους από 20 πυροσβέστες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα.