Χάμιλτον: «Μέχρι να τραυματιστεί κάποιος…»

Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε πως οι υπεύθυνοι θα αναθεωρήσουν τους κανονισμούς στις κατατακτήριες δοκιμές όταν αναγκαστούν μετά από κάποιον τραυματισμό. 

Οι κατατακτήριες δοκιμές στη Μόντσα της Ιταλίας είχαν αρκετά προβλήματα, εξέθεσαν λάθη στις οριακές στρατηγικές που ακολουθούν μερικές ομάδες και πολλοί είχαν διαφορετική άποψη για το συμβάν.

Μεταξύ όσων δεν πρόλαβαν να περάσουν από τη γραμμή εκκίνησης πριν πέσει η καρό σημαία ήταν ο Λιούις Χάμιλτον οπότε ήταν λογικό να «αντιδράσει».

«Αν όλοι βγαίνουν τόσο αργά, θα συνεχίσει να υπάρχει πρόβλημα, σε πίστες που χρειάζεσαι να ακολουθείς κάποιον. Δεν θα αλλάξει τίποτα μέχρι να γίνει κάτι και κάποιος να τραυματιστεί. Σε κάποιες πίστες θες μεγαλύτερο κενό, σε κάποιες άλλες μικρότερο, να είσαι ακριβώς πίσω στον άλλο. Είναι ανάλογα. Πάντα πίστευα ότι θα κάνουν κάτι για αυτό, κάτι να αλλάξει, ανάλογα με το σε ποια πίστα βρισκόμαστε. Όμως από ότι φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί» τόνισε ο Λιούις Χάμιλτον με αφορμή το περιστατικό στις κατατακτήριες της Μόντσα.

Διαβάστε επίσης:

Formula 1 – GP Ιταλίας: Πήρε την pole position ο Σαρλ Λεκλέρκ