Ώρες αγωνίας για την Αμερικανίδα βιολόγο

Χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης, στα Χανιά.Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της βιολόγου στην Κρήτη – 50.000€ προσφέρουν συνάδελφοί της


Η ΕΜΑΚ έχει μπει από το μεσημέρι της Κυριακής για πρώτη φορά στο φαράγγι Αφράτα, όπου και διεξάγει έρευνες. Για το «χτένισμα» της περιοχής χρειάζονται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, γύρω στις 3 ώρες.

Πάντως, η ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου έχει ερευνηθεί σχολαστικά, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της αγνοούμενης.

Υπενθυμίζεται πως στην έρευνα που συντονίζει η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχουν βατραχάνθρωποι, η ΕΜΑΚ με drone και εκπαιδευμένο σκύλο, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου, κλιμάκιο από το Χαμόγελο του Παιδιού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, ενώ έγιναν έρευνες και από αέρος με αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων.

Στο δωμάτιο της Αμερικανίδας – για την οποία έχει εκδοθεί και silver alert – τα πάντα βρέθηκαν σε απόλυτη τάξη. Εκεί βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Facebook