Με έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League απέσπασε η Κέρκυρα στην έδρα της ΑΕΛ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στη Super League.

Εξαιρουμένης της ευκαιρίας των γηπεδούχων στο 13ο λεπτό, όταν ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό για να μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος σε δύο χρόνους, οι Φαίακες πατούσαν καλύτερα στα πρώτα 45 λεπτά και προβλημάτισαν τους «βυσσινί».

Με καλή κυκλοφορία, οι παίκτες του Ματζουράκη απείλησαν στο 17΄ με τον Επστάιν να σουτάρει άουτ, στο 19΄ με την προβολή του Ζορμπά που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γουάλας και στο 31΄ με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ρόλε, που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Μπόζοβιτς.

Η Κέρκυρα συνέχισε να είναι καλύτερη και στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία της στο 65ο λεπτό: ο Επστάιν απέφυγε τον Μασούρα στην περιοχή της ΑΕΛ, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ζίζιτς και κατέληξε στο δοκάρι των Θεσσαλών, ενώ ο Μπόζοβιτς είχε ήδη πέσει στην αντίθετη γωνία.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, το έργο των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά, καθώς ο Σπίνουλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Θάνου (για ανατροπή του Κριζμάν) και αποβλήθηκε.

Η ομάδα του Ντόστανιτς έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 72΄, αλλά ο Γιαννακόπουλος νίκησε τον Περόνε στην τελευταία σημαντική στιγμή του αγώνα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
 Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας – Σπίνουλας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
 68΄ Σπίνουλας (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας (53΄ Ρέντζας), Φατιόν (83΄ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης (63΄ Λεοζίνιο), Κριζμάν.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (74΄ Γκράσι), Παμλίδης (87΄ Μυτίδης), Σπίνουλας, Ρόλε (90΄+2 Κέβεν), Επστάιν, Γρομητσάρης.

Πηγή

Σχόλια

σχόλια