Πολλές είναι οι παραξενιές της τηλεόρασης και τα ριάλιτι έχουν εδώ αναγκαστικά την τιμητική τους.

Και τώρα πρέπει να προσθέσουμε άλλο ένα για τις μεταμεσονύκτιες ώρες, καθώς το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα που θα δει ζευγάρια να φτιάχνουν τα δικά τους ερασιτεχνικά ποpνογραφικά βίντεο και να τα μοιράζονται με τους τηλεθεατές!

Δεν είναι όμως μόνο το σεξ, καθώς τα ζευγάρια θα καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στο σπίτι τους, από τα συζυγικά καυγαδάκια μέχρι και όσα κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Κάθε επεισόδιο από τη μίνι αυτή σειρά ριάλιτι των τεσσάρων μερών θα περιλαμβάνει τρία ζευγάρια που θα πάρουν μέρος σε αυτό που οι παραγωγοί αποκαλούν «καινοτόμο κοινωνικό πείραμα».

Μιας και ο απώτερος σκοπός του «Seχ Tape» δεν θα είναι άλλος παρά να βοηθήσει τα ζευγάρια να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να λύσουν τις διαφορές τους, έτσι όπως μόνο η τηλεόραση ξέρει να βοηθά τις σχέσεις που δεν πάνε ακριβώς καλά.

Η εκπρόσωπος του Channel 4, Becky Cadman, δήλωσε σχετικά: «Το ‘‘Seχ Tape’’ υπόσχεται ένα μοναδικό και ειλικρινές κοίταγμα στις σχέσεις και ό,τι πραγματικά συμβαίνει, παρατηρώντας τα καλά, τα κακά και τα άσχημα. Είναι ένα καινοτόμο νέο προϊόν που θα βοηθήσει ελπίζουμε τους ανθρώπους να αναβιώσουν το ρομάντζο στις σχέσεις τους».

Περί «καινοτομίας» μίλησε και ο παραγωγός του ριάλιτι Gary Chippington: «Το ‘‘Seχ Tape’’ υπόσχεται να είναι ένα διορατικό, αποκαλυπτικό και αναπάντεχο κοινωνικό πείραμα προσφέροντας ματιές στην ιδιωτικότητα»…

 

Σχόλια

σχόλια