Μια «ιδιαίτερη» αγγελία εμφανίστηκε στο Linkedin την Παρασκευή… Η Virgin, του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον, αναζητά βοηθό για τη διαχείριση του ιδιωτικού νησιού του, Necker, στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Ο τυχερός υποψήφιος που θα κερδίσει τη θέση θα είναι στην ουσία διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του Μπράνσον και θα αναφέρεται απευθείας στον γενικό διευθυντή του νησιού, Κένι Τζόουνς, όπως μεταδίδει το Fortune.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Η αγγελία πάντως λέει ότι «δεν κάνουν όλοι για αυτή τη δουλειά αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο». «Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει εξαιρετικές διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες. Αλλά και η προσωπικότητά του είναι το ίδιο σημαντική. Εκτός από καλές διοικητικές ικανότητες, ψάχνουμε κάποιον με ενθουσιασμό, εξωστρεφή και που μπορεί να βρει την ισορροπία μεταξύ διακριτικότητας και εμπιστευτικότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν εκτός από το βιογραφικό τους, ένα μικρό βίντεο, εξηγώντας γιατί θέλουν τη θέση και αποκαλύπτοντας ένα ενδιαφέρον γεγονός για τους ίδιους.

Διαβάστε επίσης:

Το «αλεξι-τύφωνο» νησί του πολυεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον (βίντεο)

Σχόλια

σχόλια