Μια απίστευτη φάρσα έκανε ο τηλεοπτικός «Jon Snow» από το Game of Thrones, στην μνηστή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο κατά κόσμον Kit Harington πρόσφατα ανακοίνωσε επισήμως τον αρραβώνα του με την Rose Leslie, επίσης ηθοποιό, η οποία μάλιστα στην ίδια τηλεοπτική σειρά είχε ενσαρκώσει την Ygritte, την μοναδική ως τώρα αγαπημένη του ήρωα.

Πλέον οι δύο τους, που κράτησαν επί χρόνια κρυφή την σχέση τους, μιλούν ανοιχτά για την κοινή τους ζωή. Ο Χάριγκτον μάλιστα, που μίλησε για την φάρσα που έκανε στην αρραβωνιαστικιά του την τελευταία Πρωταπριλιά, δεν δίστασε να δώσει στην δημοσιότητα και το βιντεάκι όπου κατέγραψε την αντίδρασή της.

Τι σκέφτηκε να κάνει για να την κοροϊδέψει; Έβαλε στο ψυγείο τους ένα ανθρώπινο κεφάλι, κομμένο σαν από δολοφονία – μάλιστα σε πολλούς θυμίζει χαρακτήρες του Game of Thrones, με τα μαλλιά και τα μούσια.

Όσο για την άμοιρη κοπέλα και την αντίδρασή της; Είδε το κεφάλι στο ψυγείο της καθώς πήγαινε να πάρει νερό και πολλοί θεατές παρατήρησαν πώς έσωσε την γυάλινη κανάτα, ενώ χοροπηδούσε στον αέρα από την τρομάρα της και πριν καταρρεύσει στο πάτωμα.

Ο ίδιος ο… αδίστακτος Χάριγκτον αποκάλυψε πως αμέσως μετά, η Ρόουζ έβαλε τα κλάματα, ενώ εκείνος φώναζε γελώντας: «Πρωταπριλιά, Πρωταπριλιά»!

Σχόλια

σχόλια