Ήχοι από ταινία πορνό μεταδόθηκαν από ένα μεγάφωνο στο δήμο Κασταμονής, μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της επαρχίας της Μαύρης Θάλασσας, ένα περιστατικό το οποίο ο τοπικός δήμαρχος περιέγραψε ως «ανήθικη πρόκληση».

Ένας ντόπιος στην γειτονιά Kuzeykent κατέγραψε 51 δευτερόλεπτα του βίντεο πορνό που μεταδόθηκε από το μεγάφωνο περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, με το κινητό του τηλέφωνο και το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δήμαρχος Κασταμονής, Ταχσίν Μπάμπας έκανε μια δήλωση στο λογαριασμό του στο Facebook για το συμβάν, λέγοντας πως δεν είχε καμμία σχέση με το δήμο.

«Η ανήθικη πρόκληση που πραγματοποιήθηκε παρεμβαίνοντας στο σύστημα ανακοινώσεων του Δήμου μας και ακούστηκε σε ορισμένα σημεία στη γειτονιά Kuzeykent, δεν έχει καμμία σχέση με το θεσμό μας. Οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν, ενάντια σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για αυτή την ανήθικη πράξη και σας ζητούμε συγγνώμη γι’ αυτό» δήλωσε ο Μπάμπας.

Οι αξιωματούχοι της τοπικής ασφάλειας, εν τω μεταξύ, δήλωσαν πως υπάρχουν υποψίες ότι η συχνότητα του δήμου έπεσε θύμα χάκερ. «Πιστεύουμε πως η συχνότητα του δήμου έπεσε θύμα χάκερ επειδή συνέβη σε μία μόνο περιοχή. Θα συνέβαινε παντού αν ήταν από το κεντρικό σύστημα ανακοινώσεων του δήμου. Κάποιος μπορεί να μεταδώσει ότι θέλει αν εντοπίσει το μήκος κύματος της συχνότητας» ανέφεραν οι αρχές, προσθέτοντας πως η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

Ορισμένοι ωστόσο χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εικάζουν πως οι εργαζόμενοι του δήμου ξέχασαν να απενεργοποιήσουν το σύστημα ανακοινώσεων την ώρα που έβλεπαν μια ταινία πορνό.

Σχόλια

σχόλια