Την περασμένη σεζόν μας απασχόλησε το “Survivor” και οι παίκτες τους, με τη λήξη του παιχνιδιού, έγιναν «αστέρια» της ελληνικής showbiz. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μας απασχολεί το “Nomads” και οι παίκτες τους, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή τους και … έκαναν και τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους ως …σταρ της τηλεόρασης!

Οι φωτογράφοι, λοιπόν, εντόπισαν τον Φώτη Φιλιππόπουλο της «Ζούγκλας», τον personal trainer Νικόλα Παπαδόπουλο και την αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη από την ομάδα του «Ωκεανού» και τον γοητευτικό μεσίτη Παναγιώτη Βασιλάκο επίσης από την ομάδα της «Ζούγκλας» στο party για τα 16 χρόνια της δισκογραφικής εταιρείας Heaven και τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν παρέα το ποτό τους.

Οι παίκτες του “Nomads” έχουν αφήσει πίσω τους τις δυσκολίες που βίωσαν στο παιχνίδι, στο νησί Παλαούν στις Φιλιππίνες, αλλά και τις όποιες διαφωνίες (που κυρίως, βεβαίως, εντοπίζονται στην ομάδα της «Φωτιάς», δηλαδή των Διασήμων) και απολαμβάνουν την ηρεμία τους και τη δημοφιλία τους.

Βεβαίως, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τη σέξι εμφάνιση της Ευαγγελίας που είχε φορέσει ένα σέξι δαντελένιο crop top με μαύρο παντελόνι και leather jacket.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος με την Ευαγγελία Πλατανιώτη 

Σχόλια

σχόλια