Ο Ερμής εισέρχεται ξανά στην Παρθένο στις 10 Σεπτεμβρίου και η επικοινωνία είναι πιο συγκεκριμένη, πιο φειδωλή, αλλά και πιο αποτελεσματική. Παράλληλα εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δράσουμε ή να πείσουμε τους άλλους με την προσήλωση στις λεπτομέρειες.

Εκφραζόμαστε πιο ξεκάθαρα, όμως είμαστε αρκετά επικριτικοί και ψάχνουμε συνεχώς ψεγάδια. Επίσης, η Παρθένος είναι ζώδιο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και με τα θέματα υγείας, έτσι λοιπόν ασχολούμαστε πιο εντατικά με τέτοια ζητήματα. Ο Ερμής στο γήινο και μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου μας κάνει περισσότερο φιλοπερίεργους και αντικειμενικούς. Ταυτόχρονα όμως αποφεύγουμε τα ρίσκα και αποβάλλουμε στον βαθμό του εφικτού την τάση για γκρίνια! Στα συν αυτής της διέλευσης είναι η έντονη διανοητική ενεργητικότητα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και στην βοήθεια που δίνουμε εμείς στους άλλους.

Η διέλευση του Ερμή από την Παρθένο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό δηλαδή ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύς και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Καρκίνους και Σκορπιούς και ανάταση σκέψης και ευκολίες σε Ταύρους και Αιγόκερους. Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων, το δεύτερο δεκαήμερο ενεργοποιείται από 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου την επιρροή του πλανήτη δέχονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Οι όψεις που θα κάνει ο Ερμής κατά την διέλευση από την Παρθένο

  • Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στην Παρθένο

Η επικοινωνία παίρνει φωτιά από τις 13 ως τις 18 Σεπτεμβρίου καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στο γήινο και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου. Αυτή είναι μια δύσκολη όψη για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το πενθήμερο η ενέργειά σου και οι σκέψεις σου κατευθύνονται στην εργασία και την υγεία σου, οι δυο τομείς που κυβερνά η Παρθένος, το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται αυτή η σύνοδος. Μπορεί να συμβαίνουν έντονες συζητήσεις ή ακόμα και διαμάχες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή να έχεις κάποιες μικροενοχλήσεις στην υγεία σου.

Η Παρθένος είναι ένα γήινο ζώδιο και έτσι αυτό το πενθήμερο επιδιώκεις να υπάρχει απτό και μετρήσιμο αποτέλεσμα σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεις. Παράλληλα αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις μαζί προσφέροντας τις υπηρεσίες σου, αλλά δεν θα είσαι ικανοποιημένος από τη στήριξη που ήλπιζες να λάβεις από συναδέλφους σου ή μπορεί να αντιμετωπίσεις αντιδραστικές καταστάσεις. Έτσι, είσαι αρκετά κυκλοθυμικός αυτό το πενθήμερο, όταν βλέπεις ότι κάποιοι υποτιμούν τους κόπους που έχεις κάνει.

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τους άλλους πάντως δηλώνεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ακρίβεια τη θέση σου, είσαι μαχητικός και υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου, αισθάνεσαι ανυπομονησία και θυμό και είσαι ιδιαίτερα επικριτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γενικότερα, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου επικεντρώνεται σε ένα εργασιακό ζήτημα ή ακόμα μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις κάποιο δικό σου άτομο και αυτό σου ανατρέπει τα σχέδια.

  • Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς 

Από τις 18 ως τις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής από το αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 10η ως την 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το τετραήμερο υπάρχει μια έντονη σύγχυση στην επικοινωνία και η κάθε πλευρά καταλαβαίνει αυτό που την βολεύει, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται με όσους επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι, καθώς το κλίμα ευνοεί πολλές παρανοήσεις. Παράλληλα, είναι μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τους απατεώνες, φρόντισε λοιπόν αυτές τις ημέρες να μην πέσεις θύμα επιτήδειων που θα επιδιώξουν να σε εκμεταλλευτούν. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτικός με οικονομικές ή εμπορικές συναλλαγές, μιας και ο ‘‘κερδώος’’ Ερμής συνδέεται με τα κέρδη και το εμπόριο.

Δυσκολεύεσαι πάντως αυτές τις μέρες να διακρίνεις που τελειώνει η αντικειμενική πραγματικότητα και που αρχίζει η αυταπάτη και αν τυχόν «στριμωχτείς» αυτές τις μέρες σε επαφές που δεν σε ευνοούν, χρησιμοποιείς όλα τα διαθέσιμα μέσα, θετικά και αρνητικά, για να ξεφύγεις. Πρόσεχε τις συσκευές επικοινωνίας σου, καθώς η όψη αυτή μιλάει και για απώλειες, είσαι άλλωστε πιο αφηρημένος αυτές τις μέρες και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς υποθέσεις που απαιτούν προσήλωση. Τέλος, μην πιστεύεις απόλυτα τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν, καθώς είναι μάλλον απίθανο να τις δεις να υλοποιούνται.

  • Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Από τις 21 ως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στο γήινο και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 15η ως την 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το τριήμερο, η επικοινωνιακή σου έκφραση είναι βαθιά και παθιασμένη, αυτή τη φορά δεν ρισκάρεις απερίσκεπτα και θέτεις δικλείδες ασφαλείας, μιας και η όψη αυτή γίνεται σε γήινα ζώδια, και παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με ημίμετρα. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που επικοινωνείς όσα σκέφτεσαι. Πρέπει όμως ταυτόχρονα να περιορίσεις τις εμμονές σου και την τάση σου να μην ακούς τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, καθώς τα έχεις απορρίψει εκ των προτέρων.

Είσαι πιο καχύποπτος από ό,τι συνήθως και προσπαθείς να διαβάσεις τόσα τα λόγια των άλλων, όσο και τις χειρονομίες ή την στάση του σώματος για να μαντέψεις τι είναι αυτό που σκέφτονται. Επίσης, ο ανάδρομος Πλούτωνας σε θετική όψη με τον πλανήτη της επικοινωνίας θα μπορούσε να ξαναφέρει στην επιφάνεια μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε.

Η όψη μιλά και για οικονομικές επιτυχίες μέσα από τα επαγγελματικά, μιας και ο κερδώος Ερμής στο ζώδιο της εργασίας φέρνει εύνοια για οικονομικά ζητήματα, αρκεί να είσαι υπομονετικός και με προσήλωση στη λεπτομέρεια, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται κέρδη από μια συνεργασία, από επενδύσεις ή οικονομικές διευκολύνσεις.

  • Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Από τις 23 ως τις 26 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 20η ως την 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Για τις τέσσερις αυτές ημέρες κυριαρχούν οι αρνητικές και απαισιόδοξες (Κρόνος) σκέψεις (Ερμής), ενώ οι συζητήσεις γίνονται στα πλαίσια της ασυνεννοησίας. Σε κάθε συζήτηση υπάρχει επιφυλακτικότητα και από τις δυο πλευρές και αυτό δυσχεραίνει την εξεύρεση λύσης. Μια συμφωνία στην οποία υπολόγιζες μπορεί να καθυστερήσει, ενώ ένα ταξίδι στο οποίο ήλπιζες, τελικά απέχει από τις προσδοκίες σου. Γενικότερα άλλωστε είσαι πιο εσωστρεφής και δεν μοιράζεσαι όλα όσα σκέφτεσαι.

Σε αυτή την όψη ο Κρόνος φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία σου και δυσκολεύεσαι να πείσεις τον περίγυρο ή τους συνεργάτες σου (μιας και ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της εργασίας) με τα επιχειρήματά σου, όμως και εσύ δεν κάνεις αρκετή προσπάθεια να δεις τις καταστάσεις με τα δικά τους μάτια, αφού ο Τοξότης στη δυσμενή του πλευρά δείχνει αδιαλλαξία. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ψυχρανθείς με πρόσωπα που σε περιβάλλουν στη δουλειά, ακόμη με συγγενείς ή γείτονες, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως απλώς θέλεις να μείνεις μόνος σου. Σκέφτεσαι πάντως πιο σοβαρά τα πράγματα και επιλέγεις να πάρεις πιο ώριμες αποφάσεις.

Η επιρροή της διέλευσης του Ερμή από την Παρθένο στο κάθε ζώδιο


ΚΡΙΟΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου, αλλά και με τα θέματα της υγείας σου. Εργασία και χαρά λοιπόν είναι η φράση που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Τα θέματα της καθημερινότητάς σου και πώς θα την κάνεις πιο εύκολη για εσένα και τους γύρω σου είναι το σημαντικότερο για εσένα. Εμπιστέψου το ένστικτό σου αυτές τις μέρες για σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις αλλά και για να μπορέσεις να δεις τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα. Μην ξεχνάς πως η ειλικρίνεια είναι σημαντική αλλά μερικές φορές μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα.


ΤΑΥΡΟΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Δεν σε κρατάει τίποτα κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης. Έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις. Σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά θέματα και γι’ αυτό επιλέγεις να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή τα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Οι φίλοι και οι γνωστοί σου σε βοηθούν να ξεφεύγεις αλλά ταυτόχρονα σου δείχνουν και καινούρια πράγματα που ανοίγουν το μυαλό σου. Οι όποιες εντάσεις στην σχέση σου ξεπερνιούνται, αν πραγματικά μπορέσεις να δεις τα δικά σου λάθη και να ζητήσεις συγγνώμη όταν πρέπει αλλά και να αποδώσεις ευθύνες στον άλλον με έναν ευγενικό και ήρεμο τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής. Είσαι αρκετά συναισθηματικός και νοσταλγικός αυτές τις μέρες. Σκέφτεσαι το παρελθόν σου και πού αυτό σε έχει οδηγήσει. Ωστόσο αυτή η διέλευση μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος, ακόμη και χωρίς κάποιο προφανή λόγο, όμως απολαμβάνεις τη μοναξιά σου σκεπτόμενος στην ηρεμία του σπιτιού σου. Σκέφτεσαι επίσης να ανανεώσεις το χώρο που ζεις, να τον κάνεις πιο άνετο και λειτουργικό. Αυτή η διέλευση του Ερμή σου προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να στοχαστείς και να δεις σε βάθος κάποια πράγματα που σε απασχολούν, να κάνεις εκκαθάριση από το παρελθόν και να αναγεννηθείς πνευματικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει τον τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Ήρθε η ώρα να πας μερικά ταξιδάκια και να επικοινωνήσεις πολύ! Αυτή την περίοδο έχεις πολλές ιδέες και δεν κρατάς την άποψή σου μόνο για εσένα. Αντίθετα θέλεις να την μεταφέρεις σε όλους. Τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα στην ζωή σου και προσπαθείς να προλάβεις να κάνεις τα πάντα. Οι δημόσιες σχέσεις σου διευρύνονται και εσύ έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα από τα οποία όλο και κάτι μπορείς να αποκομίσεις, ενώ περνάς σε περίοδο με σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, επαφές και συναντήσεις που παίζουν ουσιαστικό ρόλο.


ΛΕΩΝ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Θα έχεις την ευκαιρία να εισπράξεις χρήματα για τις υπηρεσίες που προσφέρεις και να ωφεληθείς από εμπορικές και λοιπές συναλλαγές. Παράλληλα όμως θα κληθείς να εξετάσεις τον προϋπολογισμό σου και ψάχνεις πώς θα οργανώσεις τις δαπάνες και τα έξοδά σου. Επίσης, ίσως ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις για μια νέα οικονομική συμφωνία και επανεξετάζεις την απόδοση των επενδύσεων σου, ενώ μπορεί να έχεις αυξημένη πελατεία αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Το σίγουρο είναι πως ξοδεύεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου σε υλικό επίπεδο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η διέλευση του Ερμή, δικού σου κυβερνήτη μαζί με τους Διδύμους, γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Έτσι λοιπόν είσαι ο κερδισμένος αυτής της διέλευσης. Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις κάθε είδους δυσκολία που μπορεί να έρθει στην ζωή σου και ειδικότερα στην σχέση σου. Δεν βιάζεσαι να μιλήσεις, αλλά όταν θα πεις κάτι θα είναι αυτό που πρέπει και θα έχεις βρει και τον κατάλληλο τρόπο να το πεις. Αν είσαι σε σχέση, μην εθελοτυφλήσεις σε τυχόν θέματα γιατί τώρα είναι η ώρα να δεις την αλήθεια και να ανανεώσεις την σχέση  μέσα από ουσιαστική επικοινωνία και ίσως και κανένα ταξιδάκι.


ΖΥΓΟΣ

 

Ο Ερμής περνά στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Έτσι λοιπόν σου δημιουργούνται σκέψεις με τη μορφή της διαίσθησης που σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Νοιώθεις πως πρέπει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και το μυαλό σου. Αυτό σε οδηγεί σε μια μικρή απομόνωση και δεν μοιράζεσαι όσα σκέφτεσαι και νοιώθεις.  Το ζώδιό σου δεν αντέχει την μοναξιά και γι΄ αυτό θα βρεις διέξοδο με την φαντασία σου στην δύσκολη καθημερινότητά σου. Σίγουρα κάποια πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, ενώ τα ενδιαφέροντά σου γίνονται πιο μεταφυσικά. Φρόντισε όμως να μείνεις μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες που εγείρουν δυσμενή σχόλια σε βάρος σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς, αλλά και με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και θέλεις να βρίσκεσαι μέσα σε πολύ κόσμο. Βλέπεις πια τον εαυτό σου στην ρεαλιστική του διάσταση, διευρύνεις τη φήμη σου και κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσεις προς τα έξω ένα έργο σου. Μοιράζεσαι πιο εύκολα σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα με φίλους, και ωφελείσαι από τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά και παρέες, ενώ μπορείς να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την δημόσια εικόνα σου, σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, την φήμη και το κύρος. Παράλληλα αυτή την περίοδο κάνεις κάποια έξοδα για να ενισχύσεις το γόητρό σου, ενώ σημαντικά πρόσωπα διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο σε θέματα που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σου. Ταυτόχρονα σκέφτεσαι ποια είναι τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να πάρεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, καταλαβαίνεις όμως ότι θα πρέπει πλέον να παίζεις το παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν θέσει άλλοι, έχεις να μάθεις πολλά τώρα, ακόμη και αν είσαι ανταγωνιστικός.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η διέλευση του Ερμή, γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Φιλοσοφείς το πριν, το τώρα και το μετά, λειτουργείς περισσότερο αλτρουιστικά, ακόμη και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις πάντα και το ατομικό συμφέρον. Γεμίζεις με νέες γνώσεις και γίνεσαι την ίδια στιγμή μαθητής και δάσκαλος. Τώρα γίνεσαι πιο περίεργος και διεισδυτικός στην επικοινωνία σου, ίσως ακόμα θελήσεις να πας ένα ταξίδι ή ασχοληθείς σε βάθος με τις σπουδές σου και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ τώρα προχωρά ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα που σε είχε απασχολήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Οι σκέψεις που υπάρχουν στο υποσυνείδητό σου μετουσιώνονται σε κάτι καλύτερο και μαθαίνεις από τα παθήματα του παρελθόντος. Δεν διστάζεις να ξεκινήσεις συζητήσεις για να αποκαλύψεις ό,τι είναι κρυφό. Άλλωστε, εκφράζεσαι πλέον πιο ωμά και πιο αληθινά, ακόμη και αν οι άλλοι εισπράττουν από σένα μια πιο απόλυτη στάση. Μπορείς όμως να προσεγγίσεις τους άλλους και να τους κατανοήσεις μέσα από τη διαίσθησή σου. Αυτή είναι επίσης μια καλή χρονική περίοδος για να αποκτήσεις γνώση σχετικά με οικονομικά θέματα, εφορίες, δάνεια, τράπεζες, οφειλές και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις. Στις σχέσεις σου όμως ζητάς χειροπιαστές αποδείξεις.


ΙΧΘΥΕΣ

 

Η διέλευση του Ερμή γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Έχεις υποστήριξη σε μια σχέση ή μια συνεργασία και κάποιο πρόσωπο σε διαφωτίζει σε πράγματα που είναι απαραίτητο να γνωρίζεις. Συζητάς για όσα σκέφτεσαι με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι μόνος, κατανοείς το τι χρειάζεσαι από μια σχέση, αλλά και τι πρέπει να δώσεις. Παράλληλα, η πειθώ σου είναι αυξημένη και πετυχαίνεις να αποκομίσεις ηθική ικανοποίηση ή υλικό κέρδος από μια υπόθεσή σου. Δείξε όμως και περισσότερη διαλλακτικότητα.

Σχόλια

σχόλια

ΠΗΓΗastropedia.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ