Ο Μάρτιος είναι μήνας κατά τον οποίο αρχίζουν να διαφαίνονται αποτελέσματα των μέχρι τώρα κινήσεών μας και το διάστημα έχει έναν μεταβατικό χαρακτήρα που μας οδηγεί από μια κατάσταση σε μια άλλη. Οι αλλαγές και οι μεταβολές στις υποθέσεις μας είναι αυτό που δίνει τον χαρακτηριστικό τόνο και ο μήνας ευνοεί κυρίως την ανανέωση και την καλύτερη λειτουργία στον εργασιακό τομέα, όπου όμως χρειάζεται να προσέξουμε να μην ξεχάσουμε τι είναι αυτό που είναι βασικό και στηρίζει σαν βάση το όλο εργασιακό μας οικοδόμημα και να μην κάνουμε την αλλαγή απλά για την αλλαγή. Στα πιο προσωπικά θέματα ο μήνας μπορεί να ανανεώσει τις σχέσεις και να αναπτερώσει το ηθικό, αν και οι σχέσεις που δεν παρέχουν ατομική ελευθερία και ελεύθερη προσωπική ανάπτυξη των μελών μπορεί να περάσουν από σκαμπανεβάσματα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σε καλούν αυτόν τον μήνα να τις διεκπεραιώσεις και να βάλεις τάξη σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που άπτονται του πορτοφολιού σου με κάποιον τρόπο. Είναι καλή περίοδος για να ενισχύσεις την συνοχή και τα συναισθήματα που υπάρχουν σε μια σχέση, αισθηματική ή φιλική και να δώσεις τέλος σε παρεξηγήσεις που ουσιαστικά σε κάνουν να δυσανασχετείς.

Θεμέλιος λίθος 2

Σημαντικός μήνας για την ψυχική σου και όχι μόνο ισορροπία, καθώς στο επόμενο διάστημα σου δίνονται οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να βρεις τον χρόνο και να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο κομμάτι σου και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Μπορείς να προγραμματίσεις και να σχεδιάσεις με ψυχραιμία και με ορθή κρίση, αλλά θα χρειαστεί να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να σε οδηγήσει σε παρορμητικές και αψυχολόγητες κινήσεις.

Θεμέλιος λίθος 3

Κατάλληλος μήνας για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και σου παρέχονται οι ευκαιρίες να βάλεις σε τάξη οτιδήποτε έχει ξεφύγει κάπως από το λογικό πλαίσιο που χρειάζεται πάντα για την σωστή λειτουργία και την αποτελεσματικότητα κάθε προσπάθειας. Η περίοδος είναι ικανοποιητική και ευχάριστη γενικότερα και σου δίνει επιτυχίες στα θέματά σου, ενώ παράλληλα σε γεμίζει με αίσθημα ικανοποίησης και δύναμης.

Θεμέλιος λίθος 4

Ο μήνας φέρνει στο αποκορύφωμα τις ενέργειες και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει μέχρι τώρα και σου δείχνει τελικά αποτελέσματα και παράλληλα τον δρόμο που χρειάζεται να ακολουθήσεις από τώρα και στο εξής. Είναι περίοδος που σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις και εσύ τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις και σε απομάκρυνση προσώπων ή τουλάχιστον θα ορίσεις καλύτερα και με σαφήνεια τα δικά σου όρια προς αυτούς.

Θεμέλιος λίθος 5

Δυναμικά ξεκινήματα και φρέσκια ενέργεια που σε ανανεώνει σε πολλά επίπεδα και που σου δίνει την δύναμη να συνεχίσεις. Ευκαιρίες και προτάσεις στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέας υπάρχουν και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Μην μπερδευτείς από την προσφορά, μείνει εστιασμένος σε αυτό που θες και κυνήγησε τα όνειρα και τους σκοπούς σου, χωρίς να αναλώνεσαι σε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε ωφελούν και απλά σε κάνουν να ξοδεύεις τον πολύτιμο χρόνο σου και την ενέργειά σου.

Θεμέλιος λίθος 6

Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και δημιουργεί εντάσεις και αναστατώσεις που όμως αποτελούν ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Η ανάγκη να προσφέρεις την αγάπη, την φροντίδα και την υποστήριξή σου στα άτομα που αγαπάς είναι μεγάλη αυτόν τον μήνα, φρόντισε όμως με την αγάπη σου να μην πνίξεις τους άλλους και να μην τους στερήσεις το δικαίωμα να κάνουν τα δικά τους λάθη. Θέματα οικογένειας θα σε απασχολήσουν την επόμενη περίοδο. .

Θεμέλιος λίθος 7

Δημιουργικός μήνας με έντονο το εκφραστικό στοιχείο, τις εκμυστηρεύσεις, αλλά και τις αποκαλύψεις. Η κινητικότητα των υποθέσεών σου σε βγάζει από την στασιμότητα και σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις, νέες διεξόδους και νέους τρόπους έκφρασης και αντιμετώπισης των καταστάσεων και της πραγματικότητας. Μπορείς να εκφράσεις πιο άνετα τα συναισθήματα ή τις σκέψεις σου και είναι η κατάλληλη περίοδος για να μην κρατηθείς πολύ και να εκφράσεις τόσο αυτό που σου αρέσει, όσο και αυτό που σε ενοχλεί.

Θεμέλιος λίθος 8

Πρακτικά προσανατολισμένος είναι αυτός ο μήνας και μπορείς κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών να ασχοληθείς και να διεκπεραιώσεις θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στο επαγγελματικό σου κομμάτι και να βάλεις τάξη στα προσωπικά σου ζητήματα. Ο μήνας είναι κουραστικός και εξαντλητικός και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Ο προσωπικός χρόνος μειώνεται κατά πολύ και καλό είναι κατά την διάρκεια του μήνα να δώσεις στον εαυτό σου περιθώρια για να ανασάνεις, να ξεκουραστείς και να φροντίσεις το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα σου. Τυχερός μήνας και μέσα από προσπάθεια θα χτίσεις μια καλή βάση για το μέλλον σου.

Θεμέλιος λίθος 9

Ο μήνας φέρνει αλλαγές και ανατροπές και το γενικότερο σκηνικό της ζωής σου αλλάζει μέσα από νέα δεδομένα που έρχονται για να σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά. Η ρευστότητα του επόμενου διαστήματος δεν είναι αρνητική απαραίτητα όμως. Σίγουρα δεν είναι ο μήνας για να προγραμματίσεις κάτι πολύ σημαντικό, γιατί ενδέχεται αυτό να αλλάξει, αλλά παράλληλα η επόμενη περίοδος σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να πειραματιστείς λίγο με τον εαυτό σου, να ψάξεις και να βρεις τι είναι αυτό που ίσως σε καταπιέζει και που αν το αλλάξεις, θα είσαι καλύτερα. Γειώσου στην πραγματικότητα, παρατήρησε αυτό που συμβαίνει και βγάλε τα συμπεράσματά σου για το πώς θα κινηθείς καλύτερα για σένα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σχόλια

σχόλια