Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά: 0-0

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρη η διάθεση του Ολυμπιακού να επιβάλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο. Ψηλά τις γραμμές του και κατοχή της μπάλας ήθελε ο Βίκτορ Σάντσεθ, με σκοπό να στριμώξει τους Ισραηλινούς.

Ο Ολυμπιακός είχε σταθερά κατοχή μπάλας άνω του 65% αλλά δυσκολευόταν να μπει στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις.

Η μεγάλες φάσεις έγιναν στο δεύτερο μέρο. Η πρώτη ήταν αυτή στο 88′, όταν ο Μιλιβόγεβιτς άλλαξε ωραία με τον Σεμπά αλλά ο Γκόρες έδιωξε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα στο σουτ του Σέρβου μέσου.

Η δεύτερη φάση ήταν για την Χαποέλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου ο Καπίνο σταμάτησε το σουτ του Νουακέμε με το αριστερό μέσα από την περιοχή.

Για την προσπάθεια του ξεχώρισε και ο Σεμπά, που δεν παράτησε φάση. Σίγουρα ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε επιθετικά τα απαιτούμενα για ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν μπορεί όμως να μην του πιστωθεί ότι τα έδωσε όλα σε κάθε στιγμή του αγώνα. Είχε συμμετοχή και στην μεγάλη φάση του 88′ για τον Ολυμπιακό, όντας αυτός που …έσπασε την μπάλα για τον Μιλιβόγεβιτς.

Κακό ματς από τον Φιγκέιρας, που έδειχνε εκτός κλίματος και σοβαρότητας της κατάστασης. Λίγο έλειψε να κάνει ολέθρια γκέλα στο 2′, αλλά έσωσε την κατάσταση ο Καπίνο. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, που στοίχισαν και μια κίτρινη στον Μποτία που πρόλαβε τα χειρότερα.

Τώρα τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τους πρωταθλητές, αφού η πρόκριση για τους ομίλους του Champions League, θα παιχτεί στην έδρα των Ισραηλινων

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Manuel De Sousa (POR)

Βοηθοί: Alvaro Mesquita (POR), Paulo Soares (POR)

Τέταρτος διαιτητής: Luis Miguel Rodrigues Ferreira (POR)

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (λ.τ. 39′ Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63′ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58′ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπακχάρ):  Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76′ Ράντι), Νουακέμε, Όγκου

Κάρτες: 49′ Μποτία, 53′ Φιγκέιρας / 26′ Όγκου, 54′ Βίτορ, 68′ Μπίτον

Πηγή

Σχόλια

σχόλια