Με την Κοπεγχάγη να «βγαίνει μπροστά», έχοντας στο πλευρό της όλους τους συλλόγους της Δανίας, αλλά και τις λίγκες Βελγίου, Ολλανδίας, Σκωτίας, Νορβηγίας και Σουηδίας, γίνονται διεργασίες για τη δημιουργία Λίγκας Βόρειας Ευρώπης, που δεν θα είναι στη σφαίρα επιρροής της UEFA.

Όπως σημειώνει, δε, η έγκυρη εφημερίδα της Δανίας «BT», το νέο πρωτάθλημα θα έχει ισχύ από το 2021, τη χρονιά, δηλαδή, όπου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ριζικές αλλαγές στο Champions League.

«Ναι, έχουμε συζητήσει και είναι η ώρα να δράσουμε και να ακουστούμε και εμείς, γιατί όσο περνάει ο καιρός, οι μεγάλες ομάδες αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα, όμως υπάρχουν κάποιες κουβέντες που γίνονται...», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Κοπεγχάγης, Άντερς Χέρσολτ.

Χθες, μάλιστα, έγινε συνάντηση των δανέζικων ομάδων και αποφασίστηκε από κοινού το… μέτωπο εναντίον της UEFA, ενώ, ήδη, Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ, Σέλτικ, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Ρόζενμποργκ και Μάλμε ενημερώθηκαν και φέρονται θετικές στο ενδεχόμενο να αποσυρθούν από τα εθνικά τους πρωταθλήματα!

Σχόλια

σχόλια