«Επίθεση» κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από την Ζάκυνθο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο Ionian Channel (δείτε το βίντεο παρακάτω) ο πρόεδρος της ΝΔ περιέγραψε στους άξονες στους οποίους θα κινηθεί κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνος δεν πρόκειται να κοροϊδέψει τους Έλληνες, «όπως έκανε ο Τσίπρας» και προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι παντελώς αναξιόπιστος.

«Θα εξακολουθούμε να ζητάμε εκλογές καθώς πιστεύουμε πως το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από αυτό της απομάκρυνσης. Η πολιτική αλλαγή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια νέα αρχή για την χώρα», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης ότι:  «Η φορολογία χρειάζεται … επανάσταση με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές και για την επιχειρηματικότητα, οι οποίοι δεν θα βοηθήσουν τους επιχειρηματίες να πληρώνουν απλά τους φόρους τους, αλλά να επενδύουν σε αυτόν τον τόπο και να δίνουν θέσεις εργασίας

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τομέα της Υγείας, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ είχε παραδώσει σχέδιο με δρομολογημένες προσλήψεις που θα ανακούφιζαν τις δομές υγείας, ωστόσο, έγιναν ελάχιστα.

Σχόλια

σχόλια