Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή για το Πάσχα. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/04, 19:30) την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για το ματς αυτό, ούτως ώστε να ξεκινήσουν νικηφόρα την τετράδα των τελευταίων τεσσάρων ματς πρωταθλήματος της σεζόν.

Η προετοιμασία για το ματς αυτό ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα με την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη. Με τον Χρήστο Κόντη να δουλεύει με τους παίκτες του για αρκετή ώρα. Στόχος η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη και να «σβήσει» την κακή εικόνα του τελευταίου παιχνιδιού στη Λιβαδειά.

Όσον αφορά στους παίκτες που δεν έχει στα πλάνα του, αυτοί είναι ο τιμωρημένος Σισέ όπως και οι Μποτία, Ζιλέ και Ιγκόρ Σίλβα. Αντίθετα, ο Ταχτσίδης που έχει μια ελαφριά κάκωση στο γόνατο, την ξεπέρασε και είναι μέσα στην 19μελή αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους Προτό, Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Χατζησαφί, Κούτρη, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Μάριν, Μαρτίνς, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργο.

Σχόλια

σχόλια