Στο καλό ξεκίνημα που θα πρέπει να κάνει η ομάδα του στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού Superfoods για τη Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Καταλανός τεχνικός

Για το ματς με την Ρεάλ και αν είναι αποφασιστικής σημασίας για το πλεονέκτημα έδρας:«Σίγουρα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, αλλά δεν αλλάζει η προσέγγισή μας. Πρέπει να διατηρήσουμε την νοοτροπία μας και να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στο παιχνίδι, η Ρεάλ είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος για να αγωνιστείς. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα και στην επίθεση. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ όταν βρει ρυθμό και αν ξεκινήσει καλά δύσκολα θα την σταματήσεις».

Για τη Ρεάλ: «Το ξεκίνημα θα είναι καθοριστικό. Αν ξεκινήσει καλά η Ρεάλ είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Παίρνει αυτοπεποίθηση και βάζει δύσκολα σουτ. Κάτι τέτοιο έγινε και στο ΟΑΚΑ, ξεκίνημα έβαλαν δύσκολα σουτ και μετά έπαιξαν αποτελεσματικά».

Για την χημεία της ομάδας: «Μιλάμε πολύ γι’ αυτό. Η Ρεάλ στο ρόστερ της έχει 16 παίκτες, 13 από αυτούς ενεργοί και χρειάζεται 12. Όλες οι ομάδες έχουν πολλούς παίκτες γιατί το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, όλοι έχουν τραυματισμούς. Όταν έρχονται δύο νέοι παίκτες πρέπει να τους μάθεις την λειτουργία της ομάδας, αλλά είμαστε καλοί σε αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ διάστρεμμα ο Νίκος Παππάς δεν θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη

Σχόλια

σχόλια