Η φωτογράφος Olga Barantseva παρουσιάζει έναν υπέροχο κόσμο μέσα από τις εικόνες της. Η ίδια φωτογραφίζει άγρια ζώα να ποζάρουν με μοντέλα και μικρά παιδιά, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην έννοια της άγριας ζωής.

Οι “σύντροφοι” στις πόζες είναι λύκοι και αλεπούδες, αλλά υπάρχει ένα πλάσμα του οποίου η παρουσία κλέβει την παράσταση – μια καφέ αρκούδα που ονομάζεται Stepan που έχει ύψος περίπου 2,5 μέτρα και ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 635 κιλά.

Το τρομακτικό μέγεθος του Stepan μπορεί να τον κάνει να φαίνεται άγριος, ωστόσο είναι ένας πραγματικά ήπιος γίγαντας. Ο ίδιος διασώθηκε ως κουτάβι, όταν ήταν μόλις τριών μηνών, και ανατράφηκε από τον ιδιοκτήτη του, έναν εκπαιδευτή τσίρκου. Καθώς ο Stepan μεγάλωσε μαζί με έναν ενήλικα, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν πολύ εξημερωμένος για να απελευθερωθεί κάποια στιγμή στη φύση.

Κυρίως ενδιαφέρομαι για δημιουργικά πορτρέτα”, δήλωσε η φωτογράφος στο PetaPixel. «Έχω ενδιαφέρον και πάθος για τη δημιουργική φωτογραφία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ιδέα, όχι το Photoshop”.

 

Σχόλια

σχόλια