Την ύπαρξη… ποντικών που κόβουν βόλτες στο νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), επισυνάπτοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο, ενώ επίσης παρουσιάζει το νοσοκομείο Καρπενησίου να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα φύλαξης και ανομίας. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία εγκαλούν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα νοσοκομεία.

«Μετά τα φίδια, τα πλυντήρια του Νοσοκομείου που δεν τα συναντάς ούτε σε φυλακές, τώρα κάνουν παρέλαση τα ποντίκια. Κυνηγάνε να τα σκοτώσουν οι εργαζόμενοι. Εκλήθη το Υγειονομικό το οποίο πρότεινε μέτρα προστασίας. Η κατάσταση είναι απερίγραπτη» αναφέρει χαρακτηριστικά επικαλούμενη και την έκθεση του Υγειονομικού.

«Είναι ή όχι φορείς μετάδοσης μικροβίων τα ποντίκια, όταν χορεύουν στα εργαστήρια και τους θαλάμους ασθενών; Η διοικήτρια κ. Βλάχου τι λέει; Που βρίσκεται;» διερωτάται η Ομοσπονδία.

Σε ό,τι αφορά το νοσοκομείο Καρπενησίου, η ΠΟΕΔΗΝ σχολιάζει ότι «τη νύχτα το νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη το βράδυ». «Η διοίκηση δεν έχει χρήματα στον προϋπολογισμό για να προσλάβει προσωπικό φύλαξης» σημειώνει, επικαλούμενη δήλωση του διοικητή.

Σχόλια

σχόλια