Όπως συνηθίζεται εδώ και χρόνια, μία μέρα πριν από την τελετή απονομής των βραβείων Oscar, απονέμονται τα «Χρυσά Βατόμουρα» και τα βραβεία των χειρότερων ταινιών για τη χρονιά που πέρασε.

Ανακοινώθηκαν λοιπόν επίσημα οι υποψηφιότητες, όπως μετέδωσε ο Guardian, με πρώτη και χειρότερη ταινία «Transformers: The Last Knight».

Στις 3 Μαρτίου θα γίνει η απονομή των βραβείων για τους χειρότερες ταινίες, ηθοποιούς, σεναριογράφους, σίκουελς και σκηνοθέτες καθώς τα Χρυσά Βατόμουρα είναι στην ουσία τα αντι- Όσκαρ.

Εκτός από το Transformers: The Last Knight, «δυνατοί» υποψήφιοι είναι επίσης οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι» (κάθε χρόνο διεκδικούν το Χρυσό Βατόμουρο) και η «Μούμια» (το ριμέικ του The Mummy).

Αν και οι υποψηφιότητες φέτος δεν προκάλεσαν ιδαίτερη έκπληξη υπάρχει και ένα πολύ σοβαρό όνομα ανάμεσα σε αυτές. Υποψήφιος για χειρότερος σκηνοθέτης είναι φέτος ο πολυβραβευμένεος πραγματικά Ντάρεν Αρονόφσκι για το «Mother».

Πέρσι, μεγάλοι νικητές ήταν το μπλοκμπάστερ «Batman V Superman» και το ντοκιμαντέρ «Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party», που επιτίθεται στη Χίλαρι Κλίντον και το κόμμα των Δημοκρατικών.

Σχόλια

σχόλια