Τους ήδη υπάρχοντες τραπεζικούς λογαριασμούς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σκέφτονται να εκμεταλλευτούν οι διοικούντες του συλλόγου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα κι εύκολα οι οικονομικές εισροές που θα προέρχονται από τον κόσμο.

Εδώ και αρκετές ημέρες είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας για να εξασφαλίσει έσοδα που θα τη διατηρήσουν όρθια και ζωντανή κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εάν πρώτα δεν βρεθούν λύσεις σε ορισμένα επικοινωνιακά και τραπεζικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, η «πράσινη» διοίκηση σκέφτεται σοβαρά να εκμεταλλευτεί τους ήδη υπάρχοντες τραπεζικούς λογαριασμούς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας,ώστε παράλληλα να αποφευχθεί η μεγάλη φορολογία, ενώ από την άλλη επιθυμεί την έλευση νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού, τα οποία θα κάνουν «γκελ» στους φίλους του «Τριφυλλιού».

Στην παρούσα φάση, οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Σαραβάκο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ γίνεται προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Γιώργου Καραγκούνη, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει τη στάση του και εν τέλει θα βοηθήσει το εγχείρημα.

Σχόλια

σχόλια