ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός κρύβει αρκετό δυναμισμό και ενέργεια, τόσο στις σχέσεις όσο και στις προσωπικές επιδιώξεις. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 του μήνα χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία. Ίσως υπάρξει σύγχυση στο μυαλό, αλλά και στην έκφρασή σου, για αυτό καλό είναι να είσαι μετρημένος. Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι και τις 17 του μήνα, η δράση σου χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και τύχη. Οπότε, καλό είναι να ασχοληθείς με δύσκολες υποθέσεις την περίοδο αυτή για να καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις με τα καλύτερα αποτελέσματα. Προσοχή χρειάζεται ο τρόπος που εκφράζεσαι και επικοινωνείς με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου από τις 7 και μετά. Ειδικά από τις 22 και μετά που κινείται ανάδρομα θα διαπιστώσεις ότι κάποια λόγια θα πέφτουν στο κενό και δεν θα είναι εύκολο να γίνεις αντιληπτός στους άλλους ή να κατανοήσεις το σκεπτικό των γύρω σου. Καλό είναι όποια συμφωνία πρέπει να ολοκληρώσεις εντός του μήνα να την έχεις κάνει μέχρι τότε. Καλό είναι να μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και να μην πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις. Ειδικά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου από τις 20, ενισχύεται η αντοχή και η αποφασιστικότητα. Διατήρησε τις ισορροπίες και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8 και μετά θα καταφέρεις να ζήσεις μια αρμονική περίοδο με τον σύντροφό σου. Το ενδιαφέρον για τη σχέση σου ενισχύεται με αποτέλεσμα να κάνεις ό,τι μπορείς για να φτιάξεις τα πράγματα σε αυτήν. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις υποχωρήσεις και να συζητήσεις με διαλλακτικότητα, αν αυτά βοηθήσουν εσένα και τον σύντροφό σου να τα βρείτε. Η αγάπη θα είναι κινητήριος δύναμη για τις αποφάσεις που θα πάρεις ως προς την σχέση σου και κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί χάρη σε αυτήν. Μοναδική σου επιδίωξη θα είναι η αρμονική συνύπαρξη, για αυτό διατίθεσαι να βάλεις τις δικές σου προσδοκίες σε δεύτερη μοίρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά ο Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 17 σε βοηθάει να διεκδικήσεις μια αλλαγή θέσης στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι ή ακόμη και μια προαγωγή ως επιβράβευση των προσπαθειών και των ικανοτήτων σου. Η ανάγκη σου για εξέλιξη και επέκταση σε βοηθάει να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Η συμπεριφορά σου εναρμονίζεται με το περιβάλλον και σε βοηθάει να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 σε βοηθάει να κάνεις μια νέα αρχή, η οποία σε φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου. Δώσε λίγη προσοχή στην δεύτερη Πανσέληνο του μήνα στον Ζυγό στις 31 που σε δυσκολεύει να πάρεις αποφάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις επιλογές που σχετίζονται με την πορεία των οικονομικών σου, γιατί δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες όσο χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Φίλε Ταύρε, ο μήνας αυτός δημιουργεί αρκετή αναστάτωση εξαιτίας των δύο Πανσελήνων. Η μία θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 2 του μήνα, κάνοντας την σκέψη σου πιο θολή και ταράζοντας τις πνευματικές σου πεποιθήσεις. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον Ζυγό, διαταράσσει τις σχέσεις σου, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Διαφύλαξέ τες την ημέρα αυτή, ώστε να αποφύγεις συνέπειες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17, ένα κύκλος κλείνει και ένα νέος ξεκινάει. Η φαντασία παίρνει τα σκήπτρα και οδηγεί την συμπεριφορά και τις αποφάσεις σου. Η υπερβολική πίστη στο όνειρο είναι ικανή να σε κάνει να κινήσεις βουνά και να αλλάξεις δεδομένα ετών. Η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 17, θέση που σε βοηθάει πολύ στις σχέσεις σου με τους γύρω. Υπάρχει κατανόηση, καλή διάθεση και αρκετό συναίσθημα. Αξιοποίησε την περίοδο αυτή για να αφιερώσεις χρόνο στον άνθρωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρά τις δυσκολίες και τις εντάσεις, ο Ερμής στους Ιχθείς μέχρι τις 6 σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου γεμάτος κατανόηση και θέληση να βελτιώσεις το δεσμό σας. Το κλίμα γίνεται πιο ζεστό, οι συγκρούσεις μειώνονται και ο ειλικρινής διάλογος βοηθάει στην επίλυση των διαφορών. Μετά τις 7 του μήνα, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, υπάρχει δυναμισμός και ενέργεια στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τον σύντροφό σου. Ίσως να μην είναι καλή ιδέα να σκαλίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που προκαλούν ενόχληση, γιατί όχι μόνο δεν θα βγάλεις άκρη, αλλά θα δημιουργήσεις έντονη δυσαρέσκεια. Από την άλλη, είναι καλό να μιλήσεις με ευθύτητα για αυτά που σε ενοχλούν, χωρίς περιστροφές και δειλία που μπερδεύει τα πράγματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι συνεργασίες ευνοούνται όσο η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς, δηλαδή μέχρι τις 7. Για τις ημέρες αυτές μπορείς να κάνεις συζητήσεις με επαγγελματισμό και καθαρή σκέψη, ώστε να καρπωθείς τα μεγαλύτερα οφέλη από την επαγγελματική συνύπαρξη με κάποιους ανθρώπους. Από εκεί και μετά που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, υπάρχει κίνδυνος να γίνεις προκλητικός, οδηγώντας τις συζητήσεις σε καβγάδες. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου άνευ λόγου και αιτίας. Καλύτερα να κρατήσεις δυνάμεις για να τις αξιοποιήσεις πιο εποικοδομητικά. Ωστόσο, οι οικονομικές συνδιαλλαγές μπορούν να ευνοηθούν και αυτό να φέρει χρήμα στο ταμείο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Δίδυμε, τον μήνα αυτό καλό είναι να κινηθείς με περισσότερη ψυχραιμία και να στραφείς περισσότερο προς την εσωτερική σου πλευρά. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 και η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31 αναμένεται να προκαλέσει σύγχυση του νου, αλλά και εσωτερική αναστάτωση. Θα πέσεις σε περισυλλογή για να επανεξετάσεις κάποια πράγματα που θεωρούσες δεδομένα μέχρι τώρα. Μήπως είναι καλύτερα να κάνεις κάποιες αλλαγές όσο δύσκολο και αν σου είναι; Η Νέα Σελήνη πάντως στις 17 φέρνει αισιοδοξία και καλή διάθεση. Τα πνεύματα ηρεμούν και τώρα κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου. Είτε θα καταφέρεις να τα υλοποιήσεις, είτε θα σκεφτείς έξυπνες ιδέες και εναλλακτικές που σύντομα θα σου φέρουν στη ζωή σου αυτό που θεωρούσες μέχρι τώρα κρυφό πόθο. Καλό είναι να δρομολογήσεις ταξίδια και επαφές μέχρι και τις 21 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό (7-21 Μαρτίου). Τις ημέρες αυτές θα υπάρχει καλή ενέργεια, φιλοδοξία και δυναμισμός που θα κάνουν την αλληλεπίδραση με τους γύρω σου αρκετά ωφέλιμη για τα συμφέροντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, ξεκινώντας ο μήνας, θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τον Ερμή στους Ιχθείς. Ειδικά μέχρι τις 6 μπορείς να συζητήσεις ό,τι σε αγχώνει με τον σύντροφό σου και μέσα από αυτή την κουβέντα να νιώσεις πιο ήρεμος και ανακουφισμένος. Υπάρχει καλή διάθεση και γλυκύτητα που απαλύνει την ένταση και την αγωνία. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να γοητεύσεις δια του λόγου από τις 7 μέχρι και τις 21 που ο Ερμής στον Κριό σε βοηθάει να έχεις δυναμική επικοινωνία, με πειθώ και γοητεία. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17, μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει και να είναι αυτό ακριβώς που ζητούσες μέχρι τώρα. Φρόντισε να δεις την ευκαιρία και να την αρπάξεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου τον μήνα αυτό μπορείς να επιτύχεις σπουδαία επιτεύγματα. Εκμεταλλευόμενος τον Ερμή στον Κριό από τις 7 μέχρι και τις 22 που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις που θα ωφελήσουν τα σχέδιά σου, την καριέρα σου και την εξέλιξή σου. Περιόρισε την παρόρμησή σου και δόμησε την σκέψη σου για να είσαι σαφής με τα αιτήματα που θέτεις. Μπορείς να πείσεις για τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν στις δυνάμεις σου. Εν ολίγοις έχεις τη δύναμη να εμπνεύσεις, γιατί η αυτοπεποίθησή σου δημιουργεί εμπιστοσύνη. Ως προς τα οικονομικά, η βελτίωση θα έρθει μέσα από δυναμικές κινήσεις και αποφασιστικές επιλογές. Όσο κινείσαι με μετριοπάθεια δεν πρόκειται να δεις την βελτίωση που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Καρκίνε, η ψυχολογία σου αυτόν τον μήνα θα περάσει από σκαμπανεβάσματα, αν αναλογιστείς κιόλας ότι θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στην Παρθένο στις αρχές του μήνα και Πανσέληνος στον Ζυγό την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.  Αυτά και μόνο τα γεγονότα κλονίζουν την σταθερότητα του αισθηματικού σου κόσμου, όχι όμως για να σου δημιουργήσουν απλά εμπόδια, αλλά για να σε θέσουν σε εγρήγορση και να επαναπροσδιορίσεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου. Η πρώτη Πανσέληνος σε παρακινεί να οργανωθείς καλύτερα και να αφήσεις τους συναισθηματισμούς σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχρή λογική. Με την δεύτερη συνειδητοποιείς την σημασία της αρμονίας και της ισορροπίας στη ζωή σου. Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και δώσε σημασία σε ό,τι πραγματικά αξίζει αν θέλεις να νιώσεις και να είσαι πραγματικά καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον Σκορπιό χαρίζοντας μυστικότητα στις κινήσεις που κάνεις για πρόοδο. Ξεκινάει ανάδρομη πορεία, όμως, από τις 9, οπότε θα υπάρξει μια αδράνεια και μια καθυστέρηση στις εξελίξεις που περίμενες. Κάνε υπομονή – πράγμα που δεν θα σου είναι δύσκολο εξάλλου- και σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και πάλι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός σε παρακινεί να ακολουθήσεις τις παρορμήσεις σου και να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Μην λαμβάνεις υπόψη σου τα κλισέ που βάζει η κοινωνία, γιατί έτσι θα καταφέρεις να απογοητευτείς και να παρασύρεις και τον σύντροφό σου στο ίδιο συναίσθημα. Ο Δίας στον Σκορπιό δίνει αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς αυτό θα είναι η πηγή έμπνευσης για την πορεία της σχέσης σου. Έχεις επιδιώξεις για το μέλλον και καλά θα κάνεις να τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να πάρετε από κοινού τις αποφάσεις που πρέπει. Το επόμενο βήμα στον δεσμό σας δεν θα αργήσει να γίνει, αρκεί να νιώσεις έτοιμος για αυτό και να το εκφράσεις ανοιχτά. Αν είσαι μόνος, η πρώτη εβδομάδα του μήνα  – με την Αφροδίτη στους Ιχθείς- σε βοηθάει να δημιουργήσεις μια τρυφερή και ζεστή σχέση με ένα πρόσωπο που συναναστρέφεσαι τελευταία. Φαίνεται πως θα καταφέρει να ικανοποιήσει τα όνειρά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός θα σου χαρίσει ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσεις, αρκεί να κινηθείς δυναμικά, ακριβώς όπως προστάζει ο Ερμής στον Κριό από τις 7 και μετά. Μέχρι τις 22 που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, οι συζητήσεις σου θα χαρακτηρίζονται από πυγμή και σθένος. Είσαι σε θέση να διεκδικήσεις, να πείσεις ακόμη και να απαιτήσεις πράγματα, παίρνοντας στο τέλος αυτό που ήλπιζες. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή ακόμη και στην δουλειά σου. Αν αναζητάς κάτι που θα σε κάνει να βγεις από την πλήξη της μονοτονίας και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το υλοποιήσεις. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή θέση του Ερμή στον Κριό, για να αυξήσεις τις πωλήσεις και να βγάλεις κέρδος μέσα από το εμπόριο.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Λέων, ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό από τις 20 του μήνα και μετά. Αυτό σημαίνει ότι ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου φτάνουν στα μέγιστα επίπεδα. Καθαρή δύναμη και απόλυτη ενεργητικότητα θα διακατέχουν τις κινήσεις σου. Θα νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για όσα κάνεις και λες. Η σιγουριά αυτή θα παρέχει ασφάλεια σε όσους βρίσκονται κοντά σου, κάνοντάς τους να σε εμπιστεύονται και να στηρίζουν. Ο αυθορμητισμός θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια και να έχεις την ώθηση που χρειάζεσαι όταν η λογική δειλιάζει. Με την πρώτη Πανσέληνο του μήνα, στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου, θα υπάρξει μια κρίση στην κρίση σου…! Τί σημαίνει αυτό; Η λογική κλονίζεται, με αποτέλεσμα να χάνεις τον ειρμό σου και να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Με λίγη ψυχραιμία θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, όμως. Στις 31, με την δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό, θα δημιουργηθεί μια αναστάτωση στις σχέσεις σου με τους γύρω. Η αρμονία επιτυγχάνεται πιο δύσκολα και καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη στον Κριό, θα υπάρχει έντονος αυθορμητισμός, αλλά και ειλικρίνεια. Ο παρορμητισμός σε παρασύρει. Θα είναι από τις περιπτώσεις που θα θελήσεις να κάνεις τρελά πράγματα με το ταίρι σου, να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει και την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη. Η μετριότητα δεν θα έχει θέση στην σχέση σας. Ταυτόχρονα γίνεσαι αφοπλιστικά ειλικρινής, γεγονός που βοηθάει τον δεσμό να εξελιχθεί πάνω σε στερεή βάση. Αν είσαι μόνος, ο δυναμισμός που θα εκπέμπεις θα γοητεύσει το άλλο φύλο και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα δεχθείς. Φρόντισε μόνο να μην φτάνεις στα άκρα, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να φανείς αλαζόνας και υπερόπτης, χαλώντας την εικόνα σου. Και θα είναι κρίμα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά θα υπάρξει θετική επιρροή που θα έρχεται ταυτόχρονα από δύο πλανήτες. Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό στις  7 και η Αφροδίτη στις 8. Ο συνδυασμός αυτός κρύβει απίστευτες δυνατότητες για την δουλειά σου και τις συνεργασίες ή τις σχέσεις που έχεις στον εργασιακό χώρο. Ο λόγος σου αποκτάει δύναμη και είσαι σε θέση να πείσεις και τον πλέον δύσπιστο. Χρησιμοποιείς δυνατά επιχειρήματα και ο δυναμισμός δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Παράλληλα, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου γίνονται πιο ειλικρινείς και αυθόρμητες. Έτσι, δημιουργείται εμπιστοσύνη πάνω στην οποία μπορείς να στηρίξεις κάθε φιλόδοξο σχέδιό σου. Με τον Άρη στον Τοξότη, η δράση σου φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά. Ό,τι κάνεις έχει μακροπρόθεσμη ισχύ και τα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα θα φανούν. Παίξε σωστά το παιχνίδι και δεν θα το μετανιώσεις. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλος σχεδόν ο μήνας θα απαιτήσει από εσένα μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αντοχής. Για αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι που και που.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Από το ξεκίνημά του κιόλας, ο μήνας αυτός κάνει αισθητή την παρουσία του. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 2 δημιουργεί κάποια αναστάτωση στην επικοινωνία και στις μεταφορές. Τί σημαίνει αυτό; Πρόσεχε τι λες και πάνω από όλα κράτα τα αυτιά και το μυαλό σου ανοιχτό. Δεν θα είναι δύσκολο να παρεξηγήσεις πρόσωπα και λεγόμενα. Παράλληλα, πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, θα βρίσκεται στους Ιχθείς μέχρι τις 6. Οι ημέρες αυτές σε κάνουν να φαίνεσαι πιο συγκαταβατικός ή ακόμη και παθητικός στις διεκδικήσεις σου. Είναι μια καλή περίοδος για να κατευνάσεις τα πνεύματα σε τεταμένες συνεργασίες. Αν, όμως, θέλεις να κάνεις νέες συμφωνίες, να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά, να απαιτήσεις νέα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο, αξιοποίησε τη νέα θέση του Ερμή από τις 7 και μετά που κάνει την είσοδό του στο Κριό. Η περίοδος αυτή, μέχρι και τις 21, σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Η αφοπλιστική σου ευθύτητα και ειλικρίνεια δεν αφήνει περιθώρια στον συνομιλητή να κρυφτεί πίσω από προσχήματα και δικαιολογίες. Είσαι ξεκάθαρος και αποφασιστικός, με αποτέλεσμα να κερδίζεις αυτό που θέλεις πραγματικά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και στην δεύτερη Πανσέληνο του μήνα στον Ζυγό στις 31, που καταφέρνει να θολώσει την κρίση σου και να σε κάνει να αμφιβάλεις για κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φαίνεται πως επηρεάζεσαι αρκετά από τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σου δίνει σοφία. Η εμπειρία σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες στην σχέση σου. Είσαι συγκροτημένος και αυτό σε βοηθάει να κρατήσεις μια αξιοπρεπή στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Η ισορροπία διατηρείται και έτσι το κλίμα θα είναι αρκετά ευνοϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ξέρεις πλέον σε ποιες περιπτώσεις αξίζει να αναλώσεις ενέργεια και σε ποιες πρέπει απλά να δείξεις κατανόηση και ηρεμία. Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 18 και μετά, η σεξουαλικότητά σου με κάποιον τρόπο χαλιναγωγείται. Έτσι, αν είσαι μόνος, καταφέρνεις να δεις κάτω από την επιφάνεια και να μην περιορίζεσαι μόνο στην σαρκική απόλαυση. Αναζητάς πιο ουσιώδη πράγματα και φροντίζεις να είσαι ξεκάθαρος με τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο ένας ή η μία που θα εκτιμήσει τη στάση σου αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά ο μήνας αυτός θα σε βοηθήσει να κινηθείς δυναμικά, αλλά και στοχευμένα. Η ενεργητικότητά σου δεν θα είναι ανεξέλεγκτη. Η εμπειρία και τα μαθήματα που έλαβες από το παρελθόν, θα αποδειχθούν πολύτιμα για να σε βοηθήσουν να δράσεις πιο σωστά και πρακτικά. Έτσι, στη δουλειά σου, ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάθε ασχολία αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρεις τί πρέπει να αποφεύγεις και τί πρέπει να προσέξεις. Με την συμπεριφορά αυτή κερδίζεις τις εντυπώσεις και την στήριξη των συναδέλφων. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 7 μέχρι και τις 22 που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα μέσα από τις συζητήσεις. Η πειθώ σου θα είναι αρκετή για να σου δοθούν αυτά που ζητάς και όχι μόνο. Στα οικονομικά, αναμένεται βελτίωση και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Αν ασχολείσαι με τις πωλήσεις, ο μήνας αυτός σου υπόσχεται μεγάλα κέρδη!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Μάρτιος ξεκινάει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, μέχρι τις 6 και 7, αντίστοιχα. Οι θέσεις αυτές θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές για το δικό σου ζώδιο. Οι σχέσεις και το κλίμα μέσα σε αυτές γίνεται πιο ζεστό και αρμονικό. Οι τόνοι πέφτουν και μπορούν να γίνουν όμορφες συζητήσεις με καταπληκτικά αποτελέσματα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα με τα οποία δεν είχες και την καλύτερη επαφή το τελευταίο διάστημα. Ίσως καταφέρεις να βρεις περισσότερα κοινά σημεία με τον συνάδελφο ή τον προϊστάμενο που κράταγες σε απόσταση. Ίσως ακόμη εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να φτιάξεις τα πράγματα στη σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στις 17 πραγματοποιείται και αυτή στους Ιχθείς, οπότε η νέος κύκλος που ανοίγει υπόσχεται να σε φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Φρόντισε μόνο να δείξεις υπομονή τον μήνα αυτό, καθώς το φαινόμενο της Πανσελήνου θα πραγματοποιηθεί εις διπλούν. Στις 2 στην Παρθένο και στις 31 στον Ζυγό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δες τις ημέρες αυτές ως μια δοκιμασία για τις αντοχές σου. Έτσι, θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό θα είναι να παραμείνεις οργανωμένος σε ό,τι και αν κάνεις. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 7 και μετά μπορείς να επιτύχεις πολλά και σημαντικά στα οικονομικά ή στις εμπορικές σου συναλλαγές. Έχεις δυναμισμό και ενέργεια που σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Ωστόσο, θα είναι ένας ευχάριστος μήνας. Στο ξεκίνημά του θα υπάρξει τρυφερότητα και ζεστό συναίσθημα. Θα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου χωρίς το φόβο της έντασης και του τσακωμού. Θα μπορείς να μιλήσεις για τις ανησυχίες σου και να θέσεις προς ξεκαθάρισμα κάποιες καταστάσεις που ταλαιπωρούν την σχέση. Από τις 7 μέχρι και τις 22 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, μπορείς να κάνεις ζωηρές συζητήσεις, να μιλήσεις με ευθύτητα και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Στην περίπτωση που είσαι μόνος θα είναι μια καλή περίοδο για να αποκαλύψεις επιτέλους τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να δεχθείς τον θαυμασμό από ένα πρόσωπο που δεν είχες καταλάβει μέχρι τώρα ότι έτρεφε συναισθήματα για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο μήνας αυτός σε βοηθάει να κάνεις την βάση της σχέσης πιο στέρεη και ανθεκτική μέσα από την ειλικρίνεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στην εργασία αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τα χάσματα στις συνεργασίες σου. Τώρα δεν θα υπάρχουν περιθώρια για παρεξηγήσεις και αμφισβητήσεις. Οι ιδέες σου θα είναι αρκετά έξυπνες και θα μπορέσουν να βρουν πρόσφορο έδαφος και αποδοχή. Όσο καλύτερα τις προωθήσεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Επίσης, ο μήνας αυτός ενισχύει το εμπόριο και τα ταξίδια που σχετίζονται με τις επαγγελματικές υποθέσεις. Αν ανήκεις στον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών, είναι καλός ο μήνας αυτός για να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες επαφές, να διαδώσεις τις ιδέες σου και να προσεγγίσεις νέους πελάτες. Έτσι, η αύξηση των κερδών σου θα είναι θέμα χρόνου. Παράλληλα, με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά που καιρό τώρα είχαν μείνει σε στασιμότητα. Νέα εγχειρήματα μπορούν να δρομολογηθούν, τώρα που ο νους σου «κατεβάζει» πολλά και βλέπει καθαρά και μακροπρόθεσμα. Η έντονη δραστηριοποίηση θα σε κάνει να προχωρήσεις με πολλές υποθέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός θα απαιτήσει λίγο παραπάνω κόπο από πλευράς σου για να επιτύχεις ό,τι χρειαστεί. Ο Δίας από τις 9 και μετά θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, δυσκολεύοντας την εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πιο πολύ για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ακόμη και στην καθημερινότητα. Για να το επιτύχεις θα χρειαστείς άψογη οργάνωση και προγραμματισμό. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του, γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει και πολλή. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για όλα αυτά. Απλώς πρέπει να προσαρμόσεις τον τρόπο λειτουργίας σου στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ακόμη και αν χάνεις το κουράγιο σου κάποιες φορές μην το βάζεις κάτω, γιατί όλο αυτό είναι προσωρινό. Το θέμα είναι να κινηθείς σωστά για να μην δημιουργήσεις συνέπειες που θα δυσκολέψουν το μέλλον. Με τον Ερμή στον Κριό να κινείται σε ορθή πορεία από τις 7 μέχρι και τις 21 θα μπορέσεις να επωφεληθείς πολύ από τις επαφές που θα έχεις με τρίτους. Εκεί θα βρεις πραγματική βοήθεια και στήριξη, ειδικά από τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου.  Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 και η δεύτερη στον Ζυγό στις 31, θα δοκιμάσουν περισσότερο τις αντοχές σου. Συμπέρασμα; Με καλή βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα όλα θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή σε καλεί να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτήν. Ίσως έχεις παραμελήσει αρκετά τον σύντροφό σου τον τελευταίο καιρό και τώρα θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μαζί του. Διώξε τις ανασφάλειες που του έχεις προκαλέσει αν θέλεις να έχεις μια ήρεμη προσωπική ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς μέχρι και τις 7 του μήνα, χαρίζοντάς σου εξαίσιες ευκαιρίες για να αναδιαμορφώσεις τη σχέση. Διώξε τις σκιές και κάνε τα πράγματα μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα πιο όμορφα, πιο ανάλαφρα. Αν είσαι μόνος, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και μέσα από αυτές τις καινούριες γνωριμίες να συναντήσεις το άλλο σου μισό.Η γλυκύτητα που σου χαρίζει η θέση αυτή της Αφροδίτης σε κάνει πιο αρεστό και γοητευτικό στα μάτια των άλλων. Παίξε το παιχνίδι της αποπλάνησης και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ειδικά, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17, ίσως τελικά τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο μήνας αυτός δεν αναμένεται να φέρει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στην εργασία σου. Αν εξαιρέσεις τα μικροεμπόδια που θα δυσκολεύουν λίγο τις εξελίξεις, φαίνεται πως τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι ο μήνας αυτός δεν σου θα σου προσφέρει άνετες ημέρες στα εργασιακά. Εδώ καλείσαι να επιβεβαιώσεις την φύση σου και να αποδείξεις ότι έχεις υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσεις κάθε αντιξοότητα. Πρέπει να πείσεις τους γύρω σου για τις ιδέες σου, γιατί δεν είναι σε θέση να τις αποδεχθούν αμαχητί. Επίσης, για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα σε μια διαπραγμάτευση θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πιο πολύ από ό,τι συνήθως. Οπλίσου με δύναμη και μην φοβάσαι τίποτα. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφύγεις τα ρίσκα και τα μεγάλα ανοίγματα. Με τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν, ίσως να μην είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις όπως θα ήθελες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Φίλε Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό θα είναι πλούσιο αυτόν τον μήνα δίνοντάς σου πολλές επιρροές. Σκέψου μόνο ότι ο μήνας αυτός θα έχει δύο Πανσελήνους, μία στην Παρθένο στις 2 και μία στον Ζυγό στις 31. Τις ημέρες αυτές καλό είναι να είσαι σε επιφυλακή, δίνοντάς σημασία στις λεπτομέρειες και στην καλή οργάνωση. Επίσης, θα νιώσεις την εσωτερική σου ισορροπία να χάνεται για λίγο, αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Είναι οι επιδράσεις που δέχεσαι και σε κάνουν φαινομενικά να ταρακουνιέσαι. Με τον Ήλιο στον Κριό από τις 20 και μετά ξεκινάει μια περίοδος με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και έντονη δραστηριότητα. Νιώθεις σίγουρος για τις δυνάμεις και τα σχέδιά σου. Έτσι, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με θάρρος και αποτελεσματικότητα τα εμπόδια που φέρνει η ανάδρομη πορεία του Δία στον Σκορπιό από τις 9. Παρά τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές, φαίνεται πως καταφέρνεις να διατηρείς την πορεία σου και μάλιστα χωρίς να πτοείσαι. Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 8 και μετά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες βελτιώνονται αισθητά. Τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν θα δώσουν τέλος σε νωθρές σχέσεις και θα χαρίσουν δύναμη σε αυτές που πραγματικά αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το σημείο αναφοράς θα είναι η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17. Το χρονικό αυτό σημείο σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου. Τώρα το συναίσθημα γίνεται πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό. Τα όνειρά σου πλησιάζουν όλο και πιο πολύ και έχουν τη δύναμη να κατευθύνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σου. Ο στόχος γίνεται ξεκάθαρος στα μάτια σου με αποτέλεσμα να κάνεις τα πράγματα στη σχέση σαφή. Αν βρίσκεσαι λοιπόν, σε σχέση, οι αποφάσεις που θα πάρεις για το μέλλον της θα είναι τέτοιες που θα σε κάνουν να βιώσεις αυτό που θεωρείς ιδανικό. Αν ο σύντροφός σου ακολουθήσει τις επιθυμίες σου θα κρίνει και την πορεία του δεσμού σας. Αν πάλι δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα ικανοποιήσει τις βαθύτερες επιθυμίες σου, με Νέα αυτή Σελήνη έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το πρόσωπο που θα σε μαγέψει και θα σε συνεπάρει σε έναν κόσμο γεμάτο ευτυχία και ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου σχέδια θα δεις ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό προς το καλύτερο και εσύ παρ’ όλες τις κακουχίες και τις καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 30 και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς από τις 13 και μετά, πάντα θα βρίσκεις τους τρόπους για να τα αντιμετωπίζεις με επιτυχία. Ο μήνας αυτός θα σου δώσει κάποιες ανάσες και βασικά τη δυνατότητα να αποθεματοποιήσεις κάποια κεκτημένα σου. Ίσως τώρα διαπιστώσεις ότι κάποια νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για να προσαρμόσουν τις επαγγελματικές σου ανάγκες στις πραγματικές ψυχικές αρετές και τα πραγματικά σου ταλέντα. Μία αίσθηση της ανάγκης να προσφέρεις κάτι που μπορείς θα αποτελέσει τώρα το βασικό σου κίνητρο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Φίλε Αιγόκερε, η βάση πάνω στην οποία εξελίσσεται ο μήνας αυτός για εσένα είναι η εμπειρία, η πειθαρχία και η ωριμότητα. Ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, βρίσκεται στο ζώδιό σου. Οπότε, πλέον νιώθεις τόσο συντονισμένος με την φύση σου και τις ανάγκες σου. Δεν υπερβάλεις, δεν αναζητάς το αδύνατο. Επικεντρώνεσαι σε εφικτούς στόχους και έτσι καταφέρνεις να τους επιτύχεις. Είσαι μετρημένος και καταφέρνεις με τον τρόπο αυτό να κερδίσεις την εμπιστοσύνη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι γύρω σου, σού εμπιστεύονται τα μυστικά τους, τα όνειρά τους, γιατί ξέρουν ότι θα χειριστείς τις ευαίσθητες αυτές πληροφορίες με τον σωστό τρόπο. Από τις 18 και μετά, μπαίνει και ο Άρης στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά κερδίζεις δυναμισμό και ενεργητικότητα. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο έντονη και δραστήρια. Μπορείς να φέρεις εις πέρας τις απαιτητικές καταστάσεις του καθημερινού σου προγράμματος. Επίσης, νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση, γεγονός που σου δίνει προβάδισμα σε κάθε τομέα. Με πίστη στον εαυτό σου, βελτιώνεις την εργασιακή σου απόδοση, φέρνεις πιο κοντά το πρόσωπο που σε ενθουσιάζει και γενικότερα καταφέρνεις ο,τιδήποτε σε προκαλεί να το κατακτήσεις. Δείξε υπομονή στις 2 και στις 31, γιατί ο μήνας αυτός κρύβει δύο Πανσελήνους, μία στην Παρθένο και μια στον Ζυγό. Με την γεμάτη ενέργεια στάση σου ακόμη και αυτές οι ημέρες δεν θα καταφέρουν να σε λυγίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν αρκετά ευνοϊκά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα. Από τις 7 μέχρι και τις 21 ο Ερμής κινείται στον Κριό σε ορθή πορεία, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τα πεις με τον σύντροφό σου, χωρίς υπόνοιες και εντάσεις. Μπορείς να μιλήσεις καθαρά και χωρίς φόβο για όσα σκέφτεσαι και να βρείτε λύσεις από κοινού. Επίσης, ένα ταξίδι αυτές τις ημέρες θα μπορέσει να αναθερμάνει την σχέση και να σε κάνει να νιώσεις πιο ήρεμος και αναζωογονημένος. Από τις 22 και μετά με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Κριό, καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις γύρω από θέματα που ενοχλούν ή αγγίζουν ευαίσθητες πτυχές της σχέσης. Δεν θα καταφέρεις να βγάλεις συμπεράσματα και το πιθανότερο είναι ότι θα καταναλώσεις και εσύ και ο σύντροφός σου ενέργεια και διάθεση χωρίς λόγο. Τα εμπόδια στην επικοινωνία θα ξεπεραστούν με καλή διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά αξιοποίησε τον μήνα αυτό για να κλείσεις νέες συμφωνίες και να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα. Ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο και τις πωλήσεις, θα καταφέρεις να κάνεις συνεργασίες ή να κλείσεις δουλειές που θα αυξήσουν τα έσοδά σου σημαντικά. Κινήσου με πειθαρχία και ώριμη σκέψη για να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις προτού καταλήξεις σε μια τελική επιλογή. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 σηματοδοτεί μια νέα αρχή για εσένα. Ως εκ τούτου, ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό. Στην προσπάθειά σου να αγγίξεις το όνειρο, είσαι διατεθειμένος να κάνεις μεγάλες αλλαγές και στην καριέρα σου. Τώρα είναι μια περίοδος που παρά τις αντιξοότητες δεν φοβάσαι να κάνεις μεγάλα και σημαντικά βήματα. Αν πιστεύεις σε εσένα και αγαπάς αυτό που θέλεις να κάνεις μην το σκέφτεσαι συνεχώς. Με την προσδοκία να ζήσεις σύμφωνα με τα δικά σου «θέλω» θα χρειαστεί να πάρεις ρίσκα και να κάνεις υποχωρήσεις. Στα οικονομικά σου, κάποια θέματα που εξαρτώνται από δημόσιους φορείς μπορεί να σε ξαφνιάσουν αλλά κάποιες βοήθειες ρευστότητας μπορεί να σου δοθούν από κάποιες πηγές που δεν περίμενες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 7 και μετά, ο τομέας των επαγγελματικών δέχεται θετικές επιρροές και σε καλεί να προετοιμάσεις το έδαφος για τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στο μέλλον. Δώσε βάρος στα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να ανθίσουν σημαντικά, αν κινηθείς έξυπνα την περίοδο αυτή. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω. Μέσα από συνεργασίες και με σωστή οικονομία, θα μπορέσεις να δεις τα κέρδη σου να αυξάνονται σε αξιόλογο βαθμό που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.  Ως προς την καθημερινότητά σου, ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές δυσκολίες που θα κληθείς να τις αντιμετωπίσεις με δυναμισμό. Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές, ειδικά τις ημέρες των δύο Πανσελήνων στην Παρθένο και στον Ζυγό αντίστοιχα, δηλαδή στις 2 και στις 31 του μήνα. Οργανώσου καλύτερα για να καταφέρεις να ελέγξεις την αναστάτωση που θα δημιουργηθεί, αλλά ευτυχώς θα έχει μόνο προσωρινό χαρακτήρα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, σε βοηθάει να κάνεις το προφίλ σου πιο φιλικό προς τους γύρω σου. Κερδίζεις τη συμπάθεια και την αποδοχή από πρόσωπα που όχι μόνο δεν τα πήγαινες καλά μαζί τους, αλλά τώρα φαίνεται ότι θα σου παρέχουν εξαιρετική διευκόλυνση στα σχέδιά σου. Επίσης, καταφέρνεις να μείνεις μακριά από συγκρούσεις και τσακωμούς που μόνο εμπόδια μπορούν να φέρουν στην καθημερινότητα. Ασχολήσου λίγο περισσότερο με την οικογένεια τον μήνα αυτό, γιατί μέσα από εκεί θα πηγάζει η δύναμή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχει ένας γενικότερος προβληματισμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι άσχημα. Απεναντίας μπαίνεις σε μια φάση αναζήτησης και εσωτερικής ανασυγκρότησης. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τους μεγαλύτερους φόβους της σχέσης και να τους ξεπεράσεις μαζί με τον σύντροφό σου. Οι δικαιολογίες δεν είναι ικανές πια να σε κάνουν να ηρεμήσεις, για αυτό αν δεν βρεις τις λύσεις που θα σου δώσουν ψυχική ηρεμία δεν θα σταματήσεις. Έτσι, η σχέση μπαίνει σε νέα φάση, έτσι ώστε να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Ίσως τώρα είναι και η ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάτι που δεν έχει νόημα να υφίσταται γιατί δεν έχει πια ζωή μέσα του. Αν είσαι μόνος, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και στρέφεσαι με δυναμισμό και τύχη προς την επίτευξη των «θέλω» σου. Θα ασχοληθείς με νέες γνωριμίες που καλύπτουν τις προσδοκίες σου αποφεύγοντας να χάνεις χρόνο άσκοπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, η εύνοια που δέχεσαι πηγάζει από τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από τις 7. Μέχρι τις 22 που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μπορείς να δώσεις ώθηση στα εργασιακά σου σχέδια. Μέσα από την στήριξη των σωστών προσώπων θα μπορέσεις να εξελιχθείς και να απογειώσεις την καριέρα σου. Σιγά σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν όσον αφορά σε ζητήματα που έμοιαζαν μπερδεμένα το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις καλύτερα δεδομένα μέσα από τον δυναμισμό που θα έχεις στην επικοινωνία σου. Οι καλύτεροι όροι σε μια συνεργασία επιτυγχάνονται και φέρνουν χρήμα στο «ταμείο» σου. Ίσως ακόμη καταφέρεις να πάρεις την αύξηση που ήθελες ή ακόμη μπορεί τώρα να έρθει εκείνο το μπόνους που διεκδικούσες ως επιβράβευση σε μια αξιοσημείωτη επιτυχία που είχες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

 

Φίλε Ιχθύ, το ξεκίνημα του μήνα σε βρίσκει  με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Τί σημαίνει αυτό; Η πνευματικότητα ενισχύεται και καταφέρνει να γίνει πηγή ενέργειας για να υλοποιήσεις κάθε σου σκέψη. Ο νους είναι πιο καθαρός και οι ιδέες αρκετά ισχυρές για να σε βγάλουν από τις δυσκολίες που θα συναντήσεις. Η προσωπική σου σχέση μπαίνει σε προτεραιότητα και οι πράξεις σου κινούνται τώρα γύρω από αυτήν. Είναι καλή περίοδος για να ανοικοδομήσεις τα πράγματα ανάμεσα στον σύντροφό σου και εσένα, ώστε να γεφυρωθούν τα χάσματα και να χαλαρώσουν οι εντάσεις. Η αρμονία πλημυρίζει την ατμόσφαιρα που σε περιβάλλει σε κάθε τομέα, αλλά πάνω από όλα καταφέρνεις να την νιώθεις βαθιά μέσα σου. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια, οπότε αν χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, καλό είναι να το προγραμματίσεις μέχρι και τις 6, που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Κάποιες δυσκολίες αναμένεται να προκύψουν στις 2 του μήνα με την πρώτη Πανσέληνο στην Παρθένο. Εκεί θα υπάρξει μια αναστάτωση στον προγραμματισμό σου και ίσως δυσκολευτείς να τηρήσεις τα χρονοδιαγράμματά σου. Με τη δεύτερη Πανσέληνο στον Ζυγό στις 31, γίνεσαι υπερευαίσθητος και αντιδράς με ανασφάλεια. Την ίδια στιγμή δημιουργείται αναστάτωση και στην αισθηματική σου ζωή, για αυτό κινήσου με αυτοέλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ο μήνας αυτός καθορίζεται από τη θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Ο κυβερνήτης σου σε επηρεάζει εξ ολοκλήρου και σε στρέφει στην σφαίρα της φαντασίας. Με κάποιον μοναδικό τρόπο καταφέρνεις να ζεις αυτό που έχεις ονειρευτεί. Οι απλές στιγμές με τον άνθρωπό σου αποκτούν νόημα και συνειδητοποιείς ότι δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερα πράγματα για να ζήσεις την απόλυτη αγάπη. Αυτό που έχεις γίνεται ιδανικό για εσένα και του δείχνεις πια την εκτίμηση που του πρέπει. Έτσι το κλίμα στη σχέση γίνεται πολύ καλύτερο. Υπάρχει κατανόηση, καλή επικοινωνία και πάνω από όλα πλούσιο και σοβαρό συναίσθημα. Αν είσαι μόνος, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου που σε ενδιαφέρει και βλέπεις ότι μπορεί να εξελιχθεί ο δεσμός ανάμεσά σας, μην το σταματάς. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν και δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά θα νιώσεις μια ιδιαίτερη εύνοια στις συνεργασίες με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό. Από τις 9 και μετά όμως, ξεκινάει ανάδρομη πορεία, γεγονός που φέρνει κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις στις εξελίξεις που περιμένεις. Δεν χρειάζεται να χάνεις τον έλεγχο και να βγαίνεις εκτός εαυτού. Δώσε χρόνο στα πράγματα και σύντομα θα έρθουν οι εξελίξεις που προσδοκείς. Κάποιες υποθέσεις που περιμένεις να σου φέρουν χρήματα θα καθυστερήσουν λίγο, χωρίς να σημαίνει ότι αναβάλλονται επ’ αόριστον. Γενικότερα, δείξε υπομονή και καρτερικότητα. Αν βιαστείς υπάρχει κίνδυνος να υποπέσεις σε καταστροφικά λάθη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 17, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Τα όνειρά σου μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στην πραγματικότητα και απαιτούν σιγά σιγά την υλοποίησή τους. Δεν θα αργήσει!

Σχόλια

σχόλια