Καλός θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν, στα δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη:

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και σποραδικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 17 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 11 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός. Μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και λίγες βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 15 έως 32 βαθμούς.

Σχόλια

σχόλια