Σύμφωνα με τις αρχές, η ανήλικη πήγε στο πάρκο μαζί με τρεις φίλους της για να κάνουν χρήση χασίς, εκεί το κορίτσι φέρεται να ζαλίστηκε και ένας από την παρέα της έδωσε δια της βίας ψυχοφάρμακα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της

Δεν έχει προηγούμενη η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού με προβλήματα υγείας που αποκαλύφθηκε στη Δράμα, όταν βρέθηκε αναίσθητη και ημίγυμνη σε πάρκο κοντά στο Κολυμβητήριο της πόλης.

Η 17χρονη, που είχε κάνει συνδυασμένη χρήση ναρκωτικών, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του τοπικού νοσοκομείου και η κατάστασή της θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη!

Ήταν βράδυ της Τετάρτης, όταν ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε αναίσθητη την 17χρονη μαθήτρια και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας για τις πρώτες βοήθειες, αλλά στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας όπου της έγινε αξονική τομογραφία και επέστρεψε στη Δράμα, όπου νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ..

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι η ανήλικη είχε πάει στο πάρκο μαζί με τρεις Έλληνες φίλους της ηλικίας 21, 28 και 18 χρόνων για να κάνουν χρήση χασίς. Το κορίτσι φέρεται να ζαλίστηκε και ένας από την παρέα της έδωσε δια της βίας ψυχοφάρμακα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της!

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση. Εκεί, ο ένας από αυτούς φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε πάνω στο άτυχο κορίτσι όταν εκείνο έπεσε σε κώμα!

Ο καθ’ ομολογίαν του δράστης συνελήφθη, όπως και οι υπόλοιποι δυο που κατηγορούνται για συνέργεια σε χρήση ναρκωτικών και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και οι τρεις νεαροί θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Πηγή

Σχόλια

σχόλια