Μια παρορμητική αντίθεση σχηματίζεται στον ουρανό που θα περιλαμβάνει τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Άρη και τον Ερμή. Αυτή θα εκτυλιχτεί στο πέρασμα μερικών ημερών καθώς η ενέργεια θα χτίζεται και θα είναι ασταθής.

Για τους περισσότερους, το θέμα της αντίθεσης θα είναι η ασφάλεια, η δουλειά και το σπίτι. Θα επηρεάσει τους χάρτες αυτών με πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια (Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω, Καρκίνο) στις 16-23 μοίρες.

Αν δεν έχετε πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια στον χάρτη σας σε αυτές τις μοίρες θα σας επηρεάσει η διέλευση αυτή αλλά όχι τόσο έντονα ή δυνατά.

Οι ημερομηνίες κορύφωσης αυτού του ισχυρού μίγματος θα είναι από τις 10 έως τις 24 Ιουνίου. Ο Άρης / Ερμής θα σχηματίσουν ακριβή αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 19 Ιουνίου. Η ενέργεια θα μας ακολουθεί όμως πριν και μετά τις ημερομηνίες αυτές.

Οι αντιθέσεις δημιουργούν ένταση και η ένταση θα έρθει από κάποιον ή κάτι άλλο.

Καθώς η αντίθεση συμβαίνει στους Καρκίνο – Αιγόκερω σχετίζεται με τον 4 και 10 Οίκο. Μερικοί μπορεί να νιώσουν ότι απειλείται η δουλειά τους με κάποιο τρόπο. Άλλοι μπορεί να παλεύουν να ελέγξουν μια οικογενειακή ή συναισθηματική κατάσταση υπό έλεγχο.

Ο Άρης κυβερνά το ατσάλι και τα μαχαίρια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέχετε για ατυχήματα. Ο Ερμής κυβερνά τα αυτοκίνητα και τα ταξίδια, γι’ αυτό είναι καλό να προσέχετε όταν οδηγείτε και να κρατάτε τα μάτια σας στον δρόμο. Πιστέψτε με, οι οδηγοί θα αντιδρούν άσχημα αυτή την περίοδο.

Αν μπορέσετε να περάσετε αυτές τις μέρες και να φροντίσετε τις καθημερινές ανησυχίες σας χωρίς σημαντικά προβλήματα, τότε θα είστε τυχεροί. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι άλλοι γύρω σας μπορεί να νιώθουν ότι η ζωή του βουλιάζει και πολλά πράγματα και καταστάσεις θα τελειώσουν.

Για άλλους, οι καταστάσεις και οι δουλειές θα ευοδωθούν αλλά με πολλή προσπάθεια αυτό τον καιρό. Η συμβουλή μου είναι να επικεντρωθείτε στη δουλειά και στις καθημερινές δραστηριότητες σας με ψυχραιμία και να προσέχετε τους ανθρώπους, το περιβάλλον και το τι κάνετε.

Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να είστε ευγενικοί με τους άλλους καθώς δεν ξέρετε τι μπορεί να διαλύεται στη ζωή τους.

Στον κόσμο μας και στις ζωές μας αυτή η διέλευση ξεκινά τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα που δεν θα κορυφωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερως είναι σκληροί και έχουν να κάνουν με τους περιορισμούς και ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τους νταήδες αυτού του κόσμου. Ο Κρόνος κυβερνά επίσης το κάρμα και για μερικούς, οι εκδηλώσεις αυτής της περιόδου μπορεί να είναι πολύ επώδυνες.

Αυτοί οι πλανήτες προσπαθούν να μεταμορφώσουν κάτι μέσα από αυτή την αντίθεση (πράγμα δύσκολο) που σχετίζεται με τον Άρη (δράση) και τον Ερμή (επικοινωνία).

Αυτό θα επηρεάσει τον κόσμο και θα δούμε σημαντικές εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν την πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης. Την επικοινωνία, την ασφάλεια, τα οικονομικά, την καταπίεση των άλλων, απειλές και πιθανώς βία.

Πηγή