Σε γκάφα ολκής υπέπεσε μία κοπέλα από την Αυστραλία που αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητό της, καθώς παρόλο που καθάρισε όλο το όχημα ξέχασε να πάρει από το ντουλαπάκι ένα ερωτικό βοήθημα!

«Επικοινώνησε η ίδια μαζί μας για το αυτοκίνητό της που άξιζε περίπου 2.000 ευρώ», είπε η υπεύθυνη του καταστήματος «Auto Direct Wholesale QLD», Χέδερ Ντάφι, λέγοντας πως είχε δει ένα άλλο όχημα που ήταν προς πώληση και ήθελε να το ανταλλάξουν.

Αφού λοιπόν οι υπάλληλοι έκαναν μία βόλτα για να τσεκάρουν ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα, προχώρησαν στα διαδικαστικά. «Επειδή ήταν μικρό το κόστος δεν χρειάστηκε να το βάλουμε στον υπολογιστή για να το τσεκάρουμε», συμπλήρωσε η 27χρονη.

Όταν όλα είχαν τελειώσει και η 25χρονη είχε φύγει με το νέο της αυτοκίνητο, ένας πωλητής μπήκε στο γραφείο της και της είπα να τον ακολουθήσει για να της δείξει κάτι: «Μου είπε να πάρω και ένα γάντι μαζί μου. Πήγα και μόλις άνοιξε το ντουλαπάκι είδα έναν μεγάλο δονητή να βρίσκεται εκεί.

Είχε μήκος μεγαλύτερο των 20 πόντων και ήταν τόσο χοντρό που τα δάχτυλά μου δεν μπορούσαν να το πιάσουν. Ήταν ένα τέρας», συμπλήρωσε.

Έτσι, με αρκετή δόση χιούμορ επικοινώνησαν μαζί της, στέλνοντάς της το παρακάτω μήνυμα…

«Ευχαριστούμε για την συναλλαγή που κάναμε το πρωί και ελπίζουμε να απολαύσεις το καινούργιο σου αυτοκίνητο.

Σχετικά με την ανταλλαγή, νομίζω ότι μάλλον ξέχασες να πάρεις τον όχι και τόσο μικρό φίλο σου από το ντουλαπάκι. Ελπίζω το καινούργιο σου όχημα να είναι τόσο ευχάριστο όσο το παλιό».

…και η απάντηση της… ξεχασιάρας; «Ω Θεέ μου, σοβαρά αλλάζω χώρα»!

Ακολουθήστε μας σε:

Facebook Twitter Instagram