Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Ελαιοχώρι Αχαΐας από τη δολοφονία του 52χρονου Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου από 69χρονο συγχωριανό του, δολοφονία που συνέβη μετά από έντονη διένεξη των δύο αντρών, με αφορμή ρευματοκλοπή.

Ένας 52χρονος νεκρός από μαχαιριά στην Αχαΐα

Να σημειώσουμε πως ο 69χρονος δράστης, κατά την κατάθεση του, φέρεται να είπε: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, με προσέβαλε». Ο 69χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του, πλήτωντας τον 52χρονο τέσσερις φορές στο θώρακα και την κοιλιά, ισχυρίζεται πως οι προσβολές που δέχθηκε από το θύμα τον θόλωσαν, καθώς δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα τελευταία λόγια του ψυχορραγούντα. Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος, tempo24news.gr, o Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ψυχορραγούσε για μισή ώρα στα χέρια των συγχωριανών του, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τα τελευταία λόγια του θύματος προς ένα συγχωριανό του, φέρεται να ήταν: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου».

Η ρευματοκλοπή που κατέληξε σε τραγωδία 

Η επίσκεψη του Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου από την Αθήνα, στον τόπο καταγωγής του το Ελαιοχώρι Αχαΐας στη μητέρα του αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρεται να πληροφορήθηκε από την μητέρα του πως ένας γείτονας κλέβει ρεύμα από το σπίτι τους. Ο 52χρονος μετέβη στην πλατεία του χωριού, οπου και εντόπισε τον 69χρονο μετέπειτα φονιά του και του ζήτησε το λόγο. Τότε ο 69χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε με αποτέλεσμα ο άντρας να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή στη σορό του 52χρονο Ανδρέα Χριστοδουλόπουλου, από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο άτυχος άντρας έφερε τέσσερα πλήγματα από μαχαίρι αλλά αυτό που δέχθηκε στην εξωτερική περιοχή της μασχάλης, ήταν το θανατηφόρο, καθώς διέρρηξε την βραχιόνια αρτηρία, με αποτέλεσμα το θύμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.