Στις 9/06 ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 41’).

Στο βασικό ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται είναι το ποιος είμαι και που βαδίζω. Ιδιαίτερα όταν ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σε όψη τετραγώνου, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς κάτω από την επιρροή του, έχουμε την τάση να μπερδεύουμε το πραγματικό με το φανταστικό, να διαψεύδονται οι προσδοκίες μας, να κάνουμε λανθασμένες εκτιμήσεις, να πιστεύουμε ότι μας λένε με ιδιαίτερη ευκολία και αυτό να μας κάνει εύκολη λεία σε όσους θέλουν να μας εξαπατήσουν, να μας  δημιουργούνται ψεύτικες ελπίδες, ενώ γύρω μας μπορεί να υπάρχει και πλούσιο παρασκήνιο.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέχουμε αυτές τις ημέρες  είναι ότι ψάχνουμε να βρούμε διέξοδο στα προβλήματα της καθημερινότητας σε ψεύτικους κόσμους όπως είναι το αλκοόλ, ενώ καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην αφήνουμε την διαίσθηση μας να οδηγεί τις αποφάσεις μας. Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν κάτω από την επιρροή του να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις  οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Προσοχή όμως, γιατί κάτωαπό την επιρροή  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι. Ωστόσο, η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας , με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από μια ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, με αποτέλεσμα,  αν δεν γίνει όπως το έχετε φανταστεί να απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω σας . Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει το παρασκήνιο γύρω σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί και να μην εκμυστηρεύεστε στον οποιονδήποτε τα μελλοντικά σας σχέδια. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να επηρεαστείτε από φιλικά σας πρόσωπα και να οδηγηθείτε σε λανθασμένες οικονομικές εκτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει φρούδες ελπίδες σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ καλό είναι αυτή τη χρονική περίοδο να προσέχετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε θύματα παραπλάνησης από τους συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για άλλη μια φορά τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας .
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, δεν κάνει αυτές τις ημέρες ιδανικές για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, καθώς υπάρχουν θολά σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλείστε τα αυτιά σας στην διαίσθηση σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ η διαίσθηση σας, κάθε άλλο παρά βοηθητική θα είναι για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Προσοχή όμως γιατί κάτω από την επιρροή όμως της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να ελέγχετε με ιδιαίτερη προσοχή τις πληροφορίες που παίρνετε από τους συναδέλφους σας, γιατί είναι πιθανό πίσω από ορισμένες να υπάρχει δόλος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες γύρω από το μέλλον μιας νέας γνωριμίας. Καλό θα ήταν να μην μπλέξετε τις ερωτικές σας υποθέσεις με τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Για άλλοι μια φορά πρωταγωνιστές. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε να αναβάλετε αυτές τις ημέρες τις σημαντικές αποφάσεις, και να είναι βασισμένες στην λογική και όχι στο συναίσθημα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή