Το «Ask Ford» (Ρωτήστε τη Ford) είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που επιτρέπει στο κοινό να κάνει ερωτήσεις για το όχημά του, θέματα που το ενδιαφέρουν ή γενικότερα για τις υπηρεσίες της μάρκας.

Δεν πρόκειται απλά για μία υπηρεσία αυτόματης εξυπηρέτησης, αφού παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις μέσα από διάφορες βάσεις δεδομένων και αρχείων, εγχειρίδια οδηγιών χρήσης και βίντεο οδηγιών (How-to videos). Το έξυπνο αυτό σύστημα είναι μάλιστα ικανό να καθοδηγεί σε ιστοσελίδες ή πληροφορίες εμπόρων όπου βρίσκονται οι κατάλληλες απαντήσεις.

Στόχος του «Ask Ford» είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της σχέσης τους με την εταιρία και για τον λόγο αυτό, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας www.ford.gr και πιο συγκεκριμένα μέσα από το εικονίδιο «Ask Ford», το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά της σελίδας αυτής.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει το «Ask Ford» και μάλιστα να ενημερώσει την μάρκα για την εμπειρία του, αφού η υπηρεσία διαθέτει τη δυνατότητα αξιολόγησής της μέσω του σχετικού πεδίου στο κάτω μέρος κάθε απάντησης. Με τον τρόπο αυτό, η υπηρεσία  βελτιώνεται σε συνεχή βάση.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Ask Ford είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα www.ford.gr.

Σχόλια

σχόλια