Για 6 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γραμ. μπισκότα βουτύρου (θρυμματισμένα)
  • 120 γραμ. βούτυρο (λιωμένο)
  •  ½ κιλό κρέμα τυριού
  • 3 κτσ μαρμελάδα φράουλα
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 3 τμχ αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βουτυρώνετε τα ενδεδειγμένα φορμάκια SANITAS. Ανακατεύετε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο και μοιράζετε τη ζύμη στα φορμάκια. Στρώνετε καλά με τα δάχτυλά σας μέχρι να καλύψετε τον πάτο τους. Καλύπτετε με μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει η ζύμη. Στον κάδο του μίξερ ενσωματώνετε την κρέμα τυριού, την μαρμελάδα φράουλας, την ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να δημιουργηθεί μία παχύρρευστη βελούδινη κρέμα. Γεμίζετε τα φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 180 ºC για 30 λεπτά. Μόλις ψηθούν αφήνετε να κρυώσουν για 2 ώρες. Καλύπτετε με μεμβράνη SANITAS και τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες. Σερβίρετε με μαρμελάδα φράουλα.

Από τον Chef: Μπορείτε να αντικαταστήσετε με μαρμελάδα λεμονιού ή φρούτων του δάσους και να σερβίρετε με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και αρωματικά, όπως δυόσμο.Μπορείτε να αντικαταστήσετε με μαρμελάδα λεμονιού ή φρούτων του δάσους και να σερβίρετε με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και αρωματικά, όπως δυόσμο..

Ακολουθήστε μας στο Facebook