Μετά από μια επιτυχημένη «Up Stage» βραδιά στις αρχές της χρονιάς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Ed Far και οι Liquid Luck επιστρέφουν Up Stage δυνατά, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Ο δημιουργός Ed Far ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου για να μας μαγέψει με τις πρωτότυπες συνθέσεις του, να μας ταξιδέψει στα καλύτερα μουσικά μονοπάτια, από τα 80΄s μέχρι σήμερα, να παρουσιάσει ζωντανά το νέο του single «BAD (Bold and Dare) feat. Katalina», ένα Latin influenced pop τραγούδι, και να μας «ανεβάσει» στην κυριολεξία …Up Stage!

Τον Ed Far πλαισιώνουν οι Liquid Luck, που εδώ και δέκα χρόνια εκτός από προσωπικό συγκρότημα του δημιουργού είναι και η παρέα του, και μαζί παρουσιάζουν μουσικές από το χώρο της pop και της rock κυρίως, αλλά μιας και στη μουσική δεν χωράνε περιορισμοί και standards, πειραματίζονται και επιλέγουν κι άλλες διαδρομές.

Οι Liquid Luck είναι Ed Far: Bass, Lead Vocals Katalina: Lead Vocals Terry Farmakis: Guitars Sokratis Angelakos: Drums και το σύνολο συμπληρώνεται από μερικούς ακόμη εκπληκτικούς μουσικούς και φίλους

Zoe Mouratoglou: Lead Vocals
Michael Tampou, George Desyllas: Keys

Πληροφορίες

Ώρα προσέλευσης: 22:00
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
40 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr 
11876
σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk, αθηνόραμαgr, Yioleni’s

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315 600
www.gialino.gr