Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Forbes δημοσιεύει τη λίστα με τους υπερτιμημένους ηθοποιούς, εκείνους δηλαδή που παίρνουν περισσότερα από ότι φέρνουν στα ταμεία των εταιρειών παραγωγής που τους δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πιο υπερτιμημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Ο 53χρονος διάσημος ηθοποιός, εξασφάλισε αυτή την πρωτιά καθώς η ταινία «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη» αποδείχθηκε μία ακόμη εισπρακτική αποτυχία, ενώ είχε μεγάλο προϋπολογισμό. Για να τον βάλει στην κορυφή της λίστας, το περιοδικό συνέκρινε τις απολαβές του με το πόσα χρήματα έφεραν στα ταμεία οι τελευταίες τρεις ταινίες του. Το συμπέρασμα ήταν πως ο Ντεπ απέφερε μόλις 2,8 δολάρια για κάθε 1 δολάριο που πήρε.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Γουίλ Σμιθ και την πεντάδα συμπληρώνουν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Γουίλ Φέρελ και Τζορτζ Κλούνεϊ. Η μοναδική γυναίκα της λίστας είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση, καθώς τόσο το «Money Monster» όσο και η «Γιορτή της μητέρας» απογοήτευσαν εισπρακτικά.

Ολόκληρη η λίστα με τους ηθοποιούς που παίρνουν περισσότερα από όσα φέρνουν στα ταμεία

1. Τζόνι Ντεπ -2,8 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

2. Γουίλ Σμιθ -5 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

3. Τσάνινγκ Τέιτουμ -6 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

4. Γουίλ Φέρελ -6,5 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

5. Τζορτζ Κλούνεϊ -6,7 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

6. Ανταμ Σάντλερ -7,6 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

7. Μαρκ Γουόλμπεργκ -9,2 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

8. Λεονάρντο ντι Κάπριο -9,9 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

9. Τζούλια Ρόμπερτς -10,8 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

10. Μπράντλεϊ Κούπερ -12,1 δολάρια για κάθε 1 δολάριο

O ΤΖΟΝΙ ΤΕΜΠ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ:

Πηγή

Σχόλια

σχόλια