Συνήθως επιλέγουμε να κάνουμε τα ταξίδια μας στο εξωτερικό την περίοδο τω Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς ή και του Πάσχα. Για το λόγο αυτό, μας ξεφεύγει μία καλύτερη και εντυπωσιακότερη γιορτή: το αγαπημένο σε όλους, Halloween.

Μερικά μέρη όπως η Νέα Ορλεάνη ή το Ορλάντο έρχονται για να μας αποδείξουν πως τόσο καιρό κάναμε λάθος.

Η Νέα Ορλεάνη είναι μία από αυτές τις πόλεις που εναρμονίζονται άψογα με το Halloween χωρίς καμμία απολύτως προσπάθεια. Με ιδανική εποχή για επίσκεψη να είναι η περίοδος του Οκτωβρίου, λόγω του φεστιβάλ Krewe of Boo, η εντυπωσιακή πόλη της Λουϊζιάνα θα σας καταπλήξει.

Join New Orleans' Official Halloween Parade – Krewe of Boo! We roll on Saturday, October 21st. It's not too late to become a member. Register here: bit.ly/KREWEofBOO

Publié par Krewe of Boo sur vendredi 11 août 2017

Τρανσυλβανία

Και μόνο το γεγονός πως μιλάμε για την περιοχή που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον Δράκουλα, είναι αρκετό. Η Τρανσυλβανία αξίζει μία σχολαστική εξερεύνηση των φοβερών κάστρων της -τα οποία είναι ό,τι ιδανικότερο για την εποχή του Halloween- καθώς και των αρχαίων πόλεων της.

Γουίτμπι, Αγγλία

Ακόμη ένα μέρος που υποστηρίζεται πως συνδέεται με τον Δράκουλα, η γραφική πόλη της Αγγλίας θα σας κερδίσει από τα πρώτα βήματα στους δρόμους της. Με το ιστορικό αξιοθέατο του Whitby Abbey και τα χρωματιστά φώτα που το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό, το Γουίτμπι θα σας χαρίσει ένα αξέχαστο ταξίδι.

Σάλεμ, Μασαχουσέτη

«Το σπίτι των μαγισσών του Σάλεμ» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για την περίοδο του Halloween, εφόσον έχει και το Festival of the Dead το οποίο διαρκεί έναν ολόκληρο μήνα, καθώς και άλλα events όπως συναθροίσεις πνευματιστών και μαγισσών και γενικότερα πάρα πολλές θεματικές εκδηλώσεις για το Halloween.

Be sure to tag yourself and your friends. You can also purchase your own copies from photographer Chad Champoux at…

Publié par Festival of the Dead sur jeudi 2 février 2017

Ορλάντο, Φλόριντα

Ο τόπος του κόσμου της Disney και των Universal Studios δε θα μπορούσε να μην έχει μία τεράστια ποικιλία από εκδηλώσεις για το Halloween. Η Universal διεξάγει φέτος την 27ηHalloween Horror Night της, η οποία συμπεριλαμβάνει στοιχειωμένα σπίτια και ηθοποιούς που έχουν προσληφθεί για να τρομοκρατούν το κοινό. Βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

󾓯: bishopcmb24

Publié par Halloween Horror Nights – Universal Orlando sur dimanche 16 octobre 2016

Λοντοντέρι, Βόρεια Ιρλανδία

Πιστεύεται πως το Halloween έχει τις ρίζες του στο Ντέρι, λόγω του αρχαίου φεστιβάλ Samhain (φεστιβάλ που γιορτάζονταν από τους κατοίκους του Ντέρι για να σημειωθεί το τέλος της εποχής της συγκομιδής και η αρχή του «σκοτεινότερου μισού» του χρόνου, δηλαδή ο χειμώνας).

Η πόλη της Ιρλανδίας έχει επιλεχθεί ως τον ιδανικότερο προορισμό από το USA Today και δικαίως, διότι κάνει τα πάντα για αυτή τη γιορτή. Στο 30ο ετήσιο φεστιβάλ του 2016 συμμετείχαν περίπου 80.000 άνθρωποι.

A #DerryLondonderry, ogni anno i festeggiamenti dedicati alla “notte delle streghe” si arricchiscono di nuove sorprese e…

Publié par Turismo Irlandese sur mercredi 15 octobre 2014

 

Σχόλια

σχόλια