Προικισμένο με τα γνώριμα χαρίσματα των Versys, έχοντας δυναμικό sport χαρακτήρα, όρθια θέση οδήγησης και touring δυνατότητες, το Versys-X 300 κάνει προσβάσιμη τη συγκεκριμένη κατηγορία σε ένα ευρύτερο κοινό αναβατών.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας πάλλεται ένας δυνατός δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 296cc, ρυθμισμένος για αυξημένη απόδοση στις χαμηλές/μεσαίες στροφές και εξοπλισμένος με συμπλέκτη Assist & Slipper. Οι διπλές πεταλούδες γκαζιού και τα μπεκ ψεκασμού με βελτιωμένη ατμοποίηση συμβάλλουν στην πιο αποτελεσματική καύση και στην οικονομικότερη κατανάλωση καυσίμου.

H εργονομικά σχεδιασμένη θέση οδήγησης και το φαρδύ τιμόνι ευνοούν την ευκολία χειρισμού της μοτοσυκλέτας. Το χαμηλό ύψος σέλας και ο σχεδιασμός του ρεζερβουάρ διευκολύνουν την πρόσβαση στο έδαφος, ενώ η θέση του συνεπιβάτη είναι ευρύχωρη και άνετη και διαθέτει χειρολαβές. Ο μοντέρνος πίνακας οργάνων περιλαμβάνει ενδείξεις για την επιλεγμένη σχέση ταχύτητας, την τρέχουσα και μέση κατανάλωση καυσίμου, την αυτονομία υπολειπόμενου καυσίμου, δύο μερικούς χιλιομετρητές, καθώς και δείκτη οικονομικής οδήγησης που βοηθά τον αναβάτη να επιτύχει αυτονομία πάνω από 400 χλμ.

Το νέο ατσάλινο πλαίσιο τύπου backbone χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως δομικό στοιχείο, συμβάλλοντας σε μεγαλύτερη ακαμψία και αυξημένη αντοχή σε οδήγηση εκτός δρόμου. Οι αναρτήσεις (τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm μεγάλης διαδρομής και πίσω ανάρτηση Bottom-Link Uni-Trak με αμορτισέρ αερίου) επιτρέπουν στο Versys-X 300 να αντεπεξέρχεται αποτελεσματικά σε διάφορες οδηγικές συνθήκες, απορροφώντας άνετα τις ανωμαλίες του εδάφους. Οι ακτινωτές ζάντες, διαμέτρου 19» εμπρός και 17» πίσω, σε συνδυασμό με τα ελαστικά διπλής χρήσης, διευρύνουν περαιτέρω τις off-road δυνατότητες της μοτοσυκλέτας.

Σχόλια

σχόλια

ΠΗΓΗcaranddriver
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ