Μεγάλη στιγμή για τη Formula 1 με τον Μικ Σουμάχερ να οδηγεί για λογαριασμό της Ferrari στις δοκιμές εξέλιξης του Μπαχρέιν.


Ο Μικ Σουμάχερ στα χνάρια του πατέρα του – Θα δοκιμαστεί από Ferrari και Alfa Romeo

Την ώρα που ο πατέρας του, Μίκαελ Σουμάχερ, δίνει τη δική του μάχη 5.5 χρόνια μετά το ατύχημά του στις πλαγιές του Μέριμπελ, ο 20χρονος Μικ ζει το όνειρό του. Όταν ο Μίκαελ πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα με τη Ferrari o Μικ δεν είχε κλείσει τα 2 έτη ζωής και 19 χρόνια μετά βγαίνει από το γκαράζ της Scuderia, οδηγώντας το φετινό μονοθέσιο της κόκκινης ομάδας.

Ο Μικ Σουμάχερ ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ferrari αλλά ακόμη είναι νωρίς για να πάρει την ευκαιρία του και να αγωνιστεί σε επίσημο τριήμερο στο μαγικό κόσμο της F1. Την Τετάρτη θα συνεχίσει τις δοκιμές στο Μπαχρέιν αλλά αυτή τη φορά με την Alfa Romeo. Όλη τη φετινή σεζόν θα συμμετέχει στη F2, υποστηρικτικό θεσμό της F1 και αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που άρχισε την καριέρα του εκεί (μία 8η και μία 6η θέση στους δύο πρώτους αγώνες), μοιάζει δεδομένο ότι σύντομα θα του δοθεί η ευκαιρία και στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.