Η Niece Waidhofer ήρθε αντιμέτωπη με το «σκληρό πρόσωπο» του διαδικτύου, όταν ζήτησε από τους χρήστες του να την αξιολογήσουν με βάση την εξωτερική της εμφάνιση.

Το μοντέλο του Instagram από το Ντάλας του Τέξας έκανε το λάθος να απευθυνθεί στους χρήστες του Reddit, όπου ο καθένας μπορεί να γράφει ανώνυμα την γνώμη του, και αυτό που ακολούθησε δείχνει πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν αρκετές ιστοσελίδες για την αυτοεκτίμηση των νεαρών σε ηλικία γυναικών.

Δεκάδες χρήστες άφηναν το ένα επιθετικό σχόλιο μετά το άλλο, αμφισβητώντας το κατά πόσο είναι πράγματι μοντέλο. Το αποτέλεσμα ήταν η ίδια να διαγράψει το προφίλ της μετά από έξι ώρες, με αποτέλεσμα οι χρήστες του Reddit να συνεχίσουν τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ στο Instagram, το οποίο χρησιμοποιεί και για επαγγελματικούς λόγους.

Έκτοτε η ίδια ανέβασε ένα ποστ, στο οποίο εξηγεί ότι ήταν λάθος της να ζητήσει επιβεβαίωση από αγνώστους του διαδικτύου και στο οποίο καταλήγει πως συνεχίζει να τρέφει θετικά συναισθήματα για τους ακολούθους της.