Στο αγώνισμα Ασυλίας, οι παίκτες του Ωκεανού και της Φωτιάς αναμετρήθηκαν ένας προς έναν και ο αγώνας ήταν σκληρός, κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Ωκεανού. Η ομάδα της Φωτιάς οδηγήθηκε σε ψηφοφορία και ενώ όλοι θα περίμεναν ο Γιώργος Μαυρίδης να βγει ξανά υποψήφιος λόγω των σχέσεων με την ομάδα, οι παίκτες έθεσαν ως τρίτη υποψήφια την Μαντώ Γαστεράτου!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Νατάσα Καλογρίδη και η Μαντώ Γαστεράτου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Το αγώνισμα

Οι παίκτες έπρεπε να ανέβουν πάνω στον περιστρεφόμενο κύλινδρο, στο σημείο που βρισκόταν η κόκκινη γραμμή. Μόλις ο Γρηγόρης έδινε το σύνθημα, μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα πόδια τους, για να γυρίσουν τον κύλινδρο με σκοπό να ρίξουν τον συμπαίκτη τους στη λάσπη. Εκείνος που έπεφτε πρώτος έχανε, ενώ ο νικητής θα κέρδιζε ένα βαθμό για την ομάδα του.

Σε περίπτωση που έπεφταν και οι δυο παίκτες από τον κύλινδρο, έχανε εκείνος που έπεφτε πρώτος στη λάσπη ή που ακουμπούσε τον κύλινδρο. Δεν επιτρεπόταν οι παίκτες να ακουμπήσουν τον συμπαίκτη τους για να τον ρίξουν. Επίσης, δε μπορούσαν να γυρίσουν τον κύλινδρο χρησιμοποιώντας τα χέρια τους.

Οι αρχηγοί των ομάδων επέλεγαν  ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν σε κάθε γύρο.