Οι Νομάδες της Φωτιάς μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας την Δευτέρα, μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας και υπέδειξαν την Μαντώ Γαστεράτου ως την πρώτη μονομάχο-υποψήφια προς αποχώρηση την Πέμπτη.

Απόψε, οι «κόκκινοι» κλήθηκαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αγωνιστούν για να δούμε ποιος θα κέρδιζε την ατομική ασυλία, με τους υπόλοιπους να διακινδυνεύουν να βρεθούν κι εκείνοι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν.

Τελικά, σε έναν αγώνα που χρειαζόταν απόλυτη συγκέντρωση και ισορροπία, η Αποστολία Ζώη αποδείχθηκε «αστέρι» και σε αυτόν τον τομέα, κερδίζοντας όποιον βρέθηκε στον δρόμο της.

Αντίθετα, οι Νίκος Αναδιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Χριστίνα Κολέτσα και Νατάσα Καλογρίδη θα τεθούν στη διάθεση του κοινού, το οποίο θα αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί με την Μαντώ για την παραμονή στο παιχνίδι και στις Φιλιππίνες.

Οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν για τον αγαπημένο τους παίκτη δίνοντας θετική ψήφο και όποιος συγκεντρώσει τις λιγότερες θα αποτελέσει τον δεύτερο υποψήφιο.

 

Σχόλια

σχόλια