Ο Κέβιν Νικς δεν είναι ένας απλός κηπουρός. Ο Βρετανός έγινε πασίγνωστος, όταν παρουσίασε το 2017 ένα ξύλινο σπιτάκι κήπου, που έπιασε τα 96,8 μίλια την ώρα, δηλαδή κάτι πάνω από 155 χλμ./ώρα. Εννοείται, ότι κατοχύρωσε τον τίτλο του γρηγορότερου «αχυρώνα» στον πλανήτη, ωστόσο ο Νικς δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες του και ξεπέρασε τον εαυτό του βελτιώνοντας το περίεργο όχημά του και σπάζοντας το όριο των 100 μιλίων ανά ώρα. Συγκεκριμένα, το αναβαθμισμένο σπιτάκι έπιασε τα 101 μίλια ανά ώρα, δηλαδή περίπου 162 χλμ./ώρα, στην παραλιακή διαδρομή Pendine Sands στην Ουαλία, όπου έχουν καταγραφεί μερικά από τα πιο περίεργα παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας.

Βέβαια τα φαινόμενα απατούν, καθώς μέσα στο ξύλινο σπιτάκι κρύβεται ένα VW Passat με V6 κινητήρα 2,8 λίτρων και 200 ίππων, αλλά και ένα ατσάλινο πλαίσιο για ενίσχυση της συνολικής κατασκευής με συνολικό βάρος δύο τόνους. Ο 52χρονος Βρετανός κηπουρός συμμετέχει με το τετρακίνητο δημιούργημά του σε διάφορους αγώνες ταχύτητας περίεργων οχημάτων στην πατρίδα του και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ατραξιόν τους.

Στον εξοπλισμό της τροχήλατης καλύβας περιλαμβάνονται ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικές κλειδαριές, αιρ-κοντίσιον και κάμερες ελέγχου του περιβάλλοντος χώρου. Γρήγορη και με όλα τα κομφόρ λοιπόν.