Στο twitter έγινε πάρτι, καθώς αποκαλούσαν το Survival Secret… κακέκτυπο του Survivor. Σε κάθε περίπτωση όμως, η πρεμιέρα προκάλεσε συζητήσεις.

Η αρχή του παιχνιδιού

Με μια γενική άποψη από τα εντυπωσιακά τοπία στην Κουρούτα, ο Κώστας Σόμμερ καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Epsilon στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secret το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ και ξεκίνησε να προλογίζει τους παίκτες.

Από τη μία πρόσωπα αγαπημένα και αναγνωρίσιμα και από την άλλη αυτοί που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από χιλιάδες συμμετοχές» είπε ο Κώστας Σόμμερ και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να συστήνουν τον εαυτό τους μέσα από τα εισαγωγικά βιντεάκια.

Το αγώνισμα

Η ένταση

Στην ομάδα των Διασήμων κάποιοι έφτιαχναν την καλύβα και έκαναν δουλειές, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν ηλιοθεραπεία, τρώγοντας καρπούζι. Μάλιστα μερικοί άφησαν γύρω από το χώρο της καλύβας υπολείμματα καρπουζιού κάτι που έκανε έξω φρενών τον Γιάννη Αϊβάζη.

Ο ηθοποιός πήγε προς τους συμπαίκτες του και είπε χαρακτηριστικά: «Το καρπούζι ποιος το έκοψε; Ρε σεις θα μαζευτούν όλες οι μύγες πάνω. Αυτά πρέπει να φύγουν. Ε ρίξτε νερό».

Η ένταση δεν άργησε να έρθει και η Πωλίνα Τριγωνίδου μάζεψε τελικά τα υπολείμματα καρπουζιού, παρόλο που δεν ήταν υπεύθυνη για αυτό.