Ξεκάθαρος για τα «θέλω» του τη φετινή σεζόν ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Stoiximan Basket League, δεν δίστασε να μιλήσει για το μεγάλο στόχο του «Εξάστερου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιστ για:

Τον τίτλο του MVP που κατέκτησε: «Είναι ωραίο το συναίσθημα να αναδεικνύεσαι MVP ανεξαρτήτως του αγώνα. Εκτιμώ τις τιμές. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό γιατί είχαμε το ίδιο ρεκόρ νικών με τον Προμηθέα, 3-0, για το ποιος θα είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε μόνοι μας στην κορυφή».

Το τι του λείπει, από άποψη τίτλων, μετά από 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Μετά από πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και κερδίζοντας τρία πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας, το μόνο πράγμα που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να τοποθετήσω ένα άλλο banner της Euroleague στην οροφή του ΟΑΚΑ».

Την υπόσχεση προς τον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω σίγουρα στους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι θα είναι περήφανοι για εμάς για τα φετινά μας επιτεύγματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπροσωπούμε ο ένας τον άλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σχόλια

σχόλια