Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-0

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Ζίβκοβιτς, ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε όρθια την ομάδα του. Έτσι το γκολ ήρθε από τους γηπεδούχους στο 67′.

Ο Βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση του Κουτρουμπή και με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βλαχοδήμο.

Το Τριφύλλι έχει παράπονα από την διαιτησία και συγκεκριμένα σε μία κάθετη πάσα του Κλωναρίδη προς τον Μπεργκ, ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Ζίβκοβιτς με την μπάλα στα πόδια, υποδείχθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό του Θάνου.

Δηλώσεις προπονητών:

Προσπαθήσαμε αρχικά να δημιουργήσουμε πίεση στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού, να κλέψουμε μπάλες και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο. Ο κ. Ουζουνίδης έχει αλλάξει τον Παναθηναϊκό προς το καλύτερο. Όλα τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες επειδή έκαναν μία πολύ καλή δουλειά», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Δεν ήταν θέμα νευρικότητας. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που έπρεπε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ξάνθη έκανε μία επίθεση στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της NOVA.

 

Σχόλια

σχόλια